ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παναθηναϊκός: Ο Μαλακατές νέος πρόεδρος του ερασιτέχνη

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROPKINISSI)
ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROPKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναγιώτης Μαλακατές ανέλαβε την προεδρία του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και ορίστηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο.

Το ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Μαλακατέ ήταν το μοναδικό που συμμετείχε στις εκλογές ενώ απέσυρε την υποψηφιότητα του ο Φοίβος Μορίδης μετά από αντιδράσεις των μελών.

Το νέο διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από τους εξής: Μαλακατές Παναγιώτης, Βρανόπουλος Δημήτρης, Συνοδινός Θεόδωρος, Παπαπασχάλης Χαράλαμπος, Κυριζάκης Χρήστος, Παυλόπουλος Βασίλης, Ακριτίδης Χρόνης, Νίκας Σωτήρης, Αντωνιάδης Γιάννης, Κατσούλη Ελένη, Γαλάνη Κυριακή, Σκολίδης Λεωνίδας.

ΜΑΛΑΚΑΤΕΣ: "ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ"

Στην τοποθέτηση του ο Μαλακατές αναφέρθηκε στο θέμα του γηπέδου και μεταξύ άλλων ανέφερε : "Για το γηπεδικό εγώ και ο συνδυασμός μου θα είμαστε θεματοφύλακες της ιστορίας και των εγκαταστάσεων του Συλλόγου.

Το θέμα της διπλής ανάπλασης θα προχωρήσει μόνο αν γίνει ότι επιθυμεί ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος. Το γήπεδο θα γκρεμιστεί μόνο αν πάρουμε το κλειδί των νέων εγκαταστάσεων στο χέρι και μετά θα ξεκινήσει η όποια διαδικασία.

Επιθυμία μου επαναλαμβάνω ότι είναι να στεγαστεί όλος ο Παναθηναϊκός εκεί. Συμφωνώ με τον Βοτανικό μόνο αν πάει όλος ο Σύλλογος εκεί και αν δεν γίνουν αυτά που θέλουμε θα βάλω μια κόκκινη γραμμή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Με ένταση και αποδοκιμασίες η γενική συνέλευση του ερασιτέχνη

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ