ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Η στιγμή του ρεκόρ στα 10χλμ από τον Χρήστο Καλλία

Η στιγμή του ρεκόρ στα 10χλμ από τον Χρήστο Καλλία

Ο Χρήστος Καλλίας έσπασε ρεκόρ 12 ετών στα 10 χιλιόμετρα του Μαραθωνίου με τον φωτογραφικό φακό του Sport24.gr να απαθανατίζει τη μεγάλη στιγμή με το χρονόμετρο να γράφει 30.50 και τον Έλληνα αθλητή να πανηγυρίζει εξουθενωμένος.

Την εξαιρετική του κατάσταση έδειξε ο Χρήστος Καλλίας, που παρότι φέτος επέλεξε να αφήσει τα 5χλμ. και να τρέξει στα 10χλμ δεν είχε κανένα πρόβλημα να φτάσει στη νίκη σε 30.50 και να βελτιώσει ένα αρκετά παλιό ρεκόρ αγώνων. Η προηγούμενη επίδοση ανήκε στον Κώστα Πούλιο με 31.06 από το μακρινό 2005.

Ο Έλληνας αθλητής τις προσπάθειες του οποίου στηρίζει η Stoiximan.gr, μπήκε στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο και πέρασε πρώτος τη γραμμή του τερματισμού υψώνοντας το χέρι για να πανηγυρίσει τη μεγάλη του επιτυχία, με την κούραση να είναι εμφανής μετά την καταπληκτική του προσπάθεια. "Ρεκόρ διαδρομής φέτος και στα 10χλμ, ύστερα απ' τα 5χλμ. Ο κόσμος βοήθησε πολύ, όπως κι ο καιρός. Η υγρασία ήταν σε υψηλά επίπεδα, αλλά εμάς μας ενδιαφέρει να το απολαμβάνει κι ο κόσμος. Υπάρχει μία περίπτωση να 'ανέβω' κατηγορία και να τρέξω στον Αυθεντικό Μαραθώνιο του χρόνου. Το συζητάμε με τον προπονητή μου. Θέλω να ευχαριστήσω το χορηγό μου, Stoiximan.gr για την στήριξη", δήλωσε ο νικητής των 10χλμ.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΛΛΙΑ, ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ

O Καλλίας κατέρριψε το ρεκόρ αγώνα στα 10χλμ!

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Οι travel influencers που κάνουν τον πλανήτη να γυρίζει

Να 'ναι καλό κορίτσι και να της αρέσουν τα ταξίδια.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24