ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κικίλιας: "Η κρίση δίνει τη δυνατότητα να ξεριζωθούν κακές συνήθειες"

Κικίλιας: "Η κρίση δίνει τη δυνατότητα να ξεριζωθούν κακές συνήθειες"

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, αναφέρθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο που αποτελεί το πρότυπο του αμερικανικού ονείρου και τις δυνατότητες που προκύπτουν μέσα από την κρίση.

Το πρώτο σκέλος των ομιλιών στο "Game Changer" ολοκληρώθηκε με την ομιλία του Βασίλη Κικίλια. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο που αποτελεί το πρότυπο του αμερικανικού ονείρου και τις δυνατότητες που προκύπτουν μέσα από την κρίση.

Αρχικά, αναφέρθηκε στο όνειρο που ζει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Είναι σε δύσκολη θέση ο κ. Υφυπουργός. Δεν χωρούν κομματικές έριδες στον αθλητισμό. Το συνέδριο ονομάζεται Game changer και εγώ θα χρησιμοποιήσω ένα παράδειγμα που νομίζω ότι δείχνει αυτή την αλλαγή.

Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι οι πόροι δεν υπάρχουν. Υπήρχε ένα παιδί εμφανώς ταλαντούχο το οποίο προφανώς δεν είχε καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα των Ελλήνων σκάουτερ κατάφερε όμως να το κάνει για αυτούς του ΝΒΑ.

Έπαιξε μπάσκετ στο τσιμεντένιο γήπεδο των Σεπολίων. Πούλησε cd. Μεγάλωσε μία οικογένεια. Πάνω σε αυτό η κορυφαία αθλητική οργάνωση όπως είναι το ΝΒΑ κατάφερε να "χτίσει". Αυτό το γηπεδάκι στα Σεπόλια έγινε μπραντ αθλητικό. Πάνω σε αυτό έχτισαν μία κουλτούρα. Ενός παιδιού που αντιπροσωπεύει την ιστορία της επιτυχίας του Αμερικάνικου ονείρου. Επένδυσαν σε αυτό εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια τα οποία παίρνουν πίσω ήδη. Μία ομάδα μικρή προς μέτρια επένδυσε πάνω στον Γιάννη και έγινε Game Changer.

Η κρίση δίνει τη δυνατότητα να ξεριζωθούν κακές συνήθειες και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε. Οι νέοι όροι στον αθλητισμό πρέπει να διέπονται από σύγχρονες τεχνικές, μοντέρνο management"

Photo Credit: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου-Watkinson

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ