ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αθλητής στην Οκλαχόμα Σίτι έχασε το πόδι του σε ατύχημα με τρένο!

Central Michigan wide receiver Jesse Kroll (80) celebrates following a NCAA college football game between Central Michigan and Oklahoma St in Stillwater, Okla., Saturday, Sept. 10, 2016.(AP Photo/Brody Schmidt)
Central Michigan wide receiver Jesse Kroll (80) celebrates following a NCAA college football game between Central Michigan and Oklahoma St in Stillwater, Okla., Saturday, Sept. 10, 2016.(AP Photo/Brody Schmidt) AP

20χρονος αθλητής έχασε το πρωί της Κυριακής (9/9) το πόδι του στην Οκλαχόμα Σίτι, όταν τρένο πέρασε κυριολεκτικά από πάνω του.

Θλίψη σκόρπισε στην Οκλαχόμα Σίτι η είδηση πως ο 20χρονος αθλητής του αμερικανικού φούτμπολ, Ντέρεκ Λόκσιντεντ, έχασε το ένα του πόδι σε ατύχημα με τρένο το πρωί της Κυριακής (9/9).

Ο νεαρός παίκτης του Πανεπιστημίου Central Oklahoma προσπάθησε, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, να πιάσει κάποιο αντικείμενο που βρισκόταν κάτω από τον συρμό, όταν εκείνος ξεκίνησε και του διέλυσε το πόδι. Ο Λόκσιντεντ κατάφερε να συρθεί για να ζητήσει βοήθεια, διακομίστηκε έγκαιρα σε νοσοκομείο της πόλης και επιβίωσε.

Η Αστυνομία της πόλης υποστηρίζει πως ο νεαρός αθλητής περπατούσε στις ράγες τα ξημερώματα της Κυριακής, την ώρα που η ιστορία ερευνάται από την εταιρεία που έχει στην ιδιοκτησία της τον συρμό του συγκεκριμένου ατυχήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ