Απόφαση Βασιλειάδη για ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες

Απόφαση Βασιλειάδη για ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες

Έπειτα από απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους του αγώνες μέχρι τη Δευτέρα 20/11 στη μνήμη των θυμάτων των πλημμυρών που έπληξαν τη Δυτική Αττική.

Οι πλημμύρες που οδήγησαν στην απώλεια τουλάχιστον 15 ανθρώπων έχουν, δίχως υπερβολή, συγκλονίσει ολόκληρη την Ελλάδα. Έπειτα, από απόφαση του Γιώργου Βασιλειάδη θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους του αγώνες μέχρι τη Δευτέρα 20/11 στη μνήμη των θυμάτων.

Υπενθυμίζουμε πως πέρα από τα 15 θύματα υπάρχουν ακόμα πέντε άτομα τα οποία αγνοούνται στη Δυτική Αττική.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Η οικογένεια του αθλητισμού πενθεί για την τραγωδία που έπληξε τους αδικοχαμένους συμπολίτες μας και τις οικογένειές τους στη Δυτική Αττική. Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη καλούνται όλες οι αθλητικές Ομοσπονδίες και Ενώσεις να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή σε όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις της χώρας, μέχρι και τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017. Η αθλητική Ηγεσία θα σταθεί αρωγός στην αποκατάσταση των συνεπειών της καταστροφής την επόμενη μέρα".

Λίγη ώρα αργότερα μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, έγραψε: "Πενθούμε για τους χαμένους συνανθρώπους μας. Η σκέψη μας είναι με τις οικογένειές τους. Την επόμενη μέρα της μεγάλης καταστροφής, σε συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αττικής και τις Ενώσεις Αθλητικών Σωματείων Δυτικής Αττικής, η ΓΓΑ θα σταθεί αρωγός στην αποκατάσταση των ζημιών με κάθε πρόσφορο μέσο.

Ήδη συγκροτείται κλιμάκιο τεχνικών εμπειρογνωμόνων της ΓΓΑ, αποτελούμενο από ανθρώπους των διευθύνσεων Τεχνικών και Αγωνιστικού Αθλητισμού, για την αυτοψία στις βασικές εγκαταστάσεις, την αποτίμηση των ζημιών και τον συντονισμό με συναρμόδιους φορείς.

Τέλος όπως ήδη είναι γνωστό, με απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδη, ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη των συνανθρώπων που χάθηκαν, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλα τα γήπεδα της χώρας έως και την ερχόμενη Δευτέρα και οι σημαίες θα κυματίζουν μεσίστιες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟ NEWS247.GR ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.

 

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Δύναμη και αντοχή: 8 ασκήσεις που θα αναδείξουν τους μυς σου

Μια προπόνηση για όλο το σώμα, που μπορείς να την κάνεις παντού και να βλέπεις πάντα αποτελέσματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24