ΒΟΛΕΪ

Παναθηναϊκός βόλεϊ ανδρών: Ο Ρούλης Αγραπιδάκης απέκτησε τη δική του αίθουσα στην Κυψέλη

Παναθηναϊκός βόλεϊ ανδρών: Ο Ρούλης Αγραπιδάκης απέκτησε τη δική του αίθουσα στην Κυψέλη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ετοίμασαν μία έκπληξη στην ψυχή της ομάδας, Ρούλη Αγραπιδάκη, αφού έδωσαν το όνομα του σε μία από τις αίθουσες της Κυψέλης. (VIDEO)

Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν αφιερώσει όλη τους τη ζωή για να βοηθούν τις ομάδες που αγαπούν χωρίς να επιζητούν καμία απολύτως προβολή. Τέτοιες περιπτώσεις είναι αυτές των Ρούλη Αγραπιδάκη (επί σειρά ετών τιμ μάνατζερ στην ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού), ο Σπύρος Μπλέτσας (ο φροντιστής του Ολυμπιακού) και ο Στέλιος Ναβροζίδης (φυσιοθεραπευτής του Ηρακλή).

Πρωταγωνιστής της ιστορίας μας είναι ο πρώτος. Ο Ρούλης Αγραπιδάκης είναι ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους, τόσο εντός, όσο και εκτός Παναθηναϊκού.

Είναι χαρακτηριστικό ότι όλοι οι αθλητές που τον γνωρίζουν σπεύδουν να τον χαιρετίσουν πριν από κάθε αναμέτρηση τους απέναντι στους πράσινους. Φυσικά, όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού του έχουν μεγάλη αδυναμία αφού είναι πάντα δίπλα τους. Έτσι, του ετοίμασαν μία έκπληξη η οποία τον συγκίνησε ιδιαίτερα.

Ο κόουτς, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, σε ομιλία του προς τους παίκτες τόνισε ότι είναι σημαντικό κάθε ομάδα να τιμά ανθρώπους που προσφέρουν στο σύλλογο και στη συνέχεια ο Παναγιώτης Πελεκούδας αποκάλυψε την έκπληξη. Ο Ρούλης Αγραπιδάκης το προηγούμενο διάστημα είχε τρέξει όλες τις διαδικασίες για να βρει μία έξτρα αίθουσα για τους πράσινους στο κλειστό της Κυψέλης.

Για αυτό το λόγο οι πράσινοι έδωσαν το όνομα του αειθαλή τιμ μάνατζερ στη συγκεκριμένη αίθουσα. Φυσικά, ο Ρούλης Αγραπιδάκης μόλις αντίκρισε την πινακίδα συγκινήθηκε με όλους τους πράσινους να χειροκροτούν.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τη στιγμή της αποκάλυψης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ