ΒΟΛΕΪ

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Η καθοριστική φάση που έφερε την ένταση στην Κυψέλη

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Η καθοριστική φάση που έφερε την ένταση στην Κυψέλη

Με το σκορ στο 12-11 στο τάι μπρέικ ο Ράπτης με το σερβίς του έστειλε τη μπάλα μέσα αλλά ο διαιτητής και ο επόπτης έδειξαν άουτ και αντί για το 13-11 έγινε το 12-12 με τον Παναθηναϊκό να χάνει με 3-2 σετ και να φωνάζει δικαιολογημένα για την διαιτησία.

Σε ένα αρκετά ήρεμο και ωραίο παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό που πήγε στο τάι μπρέικ οι διαιτητές της αναμέτρησης φρόντισαν να κλέψουν την παράσταση με μία πέρα ως πέρα λανθασμένη απόφαση.

Το παιχνίδι ήταν στο τάι μπρέικ με τον Παναθηναϊκό να προηγείται με 12-11 και ο Ράπτης, ο καλύτερος του τριφυλλιού στην αναμέτρηση, πήγε στο σερβίς.

Ο 18χρονος με ένα πανέμορφο σερβίς έστειλε τη μπάλα μέσα αλλά τόσο ο διαιτητής όσο και ο επόπτης υπέδειξαν πως η μπάλα είχε βγει άουτ με την απόφαση τους όπως φάνηκε και στο ριπλέι να είναι λανθασμένη.

Το σκορ έγινε 12-12 αντί για 13-11 υπέρ του Παναθηναϊκού σε ένα καθοριστικό σημείο με τους πράσινους να διαμαρτύρονται χαλαρά εκείνη την ώρα. Εν συνεχεία ο Ολυμπιακός έφτασε στη νίκη με 15-13 και μετά το τέλος της αναμέτρησης υπήρξε ένταση στην Κυψέλη με τους παίκτες του τριφυλλιού και ιδιαίτερα τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, Σωτήρη Πανταλέων, να διαμαρτύρεται έντονα προς τους διαιτητές της αναμέτρησης.

Τόσο ο Πανταλέων όσο και οι υπόλοιποι παίκτες του τριφυλλιού αλλά και κάποια μέλη του τεχνικού τιμ είχαν βάλει στη μέση τους δυο διαιτητές και τους μιλούσαν σε έντονο ύφος για μια φάση που ουσιαστικά τους στέρησε μια μεγάλη νίκη.

Δείτε τη φάση σε βίντεο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ