ΒΟΛΕΪ

Ολυμπιακός βόλεϊ ανδρών: Φεύγει ο Σμιτ, θα συνεχίσει στην Κορέα

VOLLEY LEAGUE / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
VOLLEY LEAGUE / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γκάβιν Σμιτ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Νότια Κορέα αφού επιλέχθηκε από την Kepco στο Νο1 των draft. Στις επιλογές των ομάδων και οι Αγκάμεζ και Άντριτς.

Ήρθε, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό και θα αποχωρήσει. Ο λόγος για τον Γκάβιν Σμιτ ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Νότια Κορέα και την Kepco.

Η ομάδα της Νοτίου Κορέας επέλεξε στο Νο1 των draft τον Καναδό διαγώνιο προσφέροντάς του ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκαν τα δοκιμαστικά των παικτών για το πρωτάθλημα της Νοτίου Κορέας. Ο Σμιτ, έπειτα από σχετική άδεια που πήρε από τον Ολυμπιακό πήγε για μία ημέρα στο Τορόντο, πέρασε από τα δοκιμαστικά και επέστρεψε για να αγωνιστεί στον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος της Volleyleague.

H Kepco ήταν αυτή που είχε το δικαίωμα να επιλέξει πρώτη τον παίκτη που θα ήθελε να του χαρίσει ένα συμβόλαιο και αυτός ήταν ο Γκάβιν Σμιτ. Ο Καναδός θα πάρει ένα συμβόλαιο ύψους 400.000 δολαρίων το οποίο έχει και αρκετά μπόνους. Φυσικά, ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να του δώσει τόσα χρήματα αφού αυτά τα ποσά ανήκουν σε άλλες εποχές του ελληνικού βόλεϊ.

ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑ ΑΝΤΡΙΤΣ ΚΑΙ ΑΓΚΑΜΕΖ

Ο Γκάβιν Σμιτ δεν θα είναι ο μοναδικός ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στο ελληνικό πρωτάθλημα και θα παίξει του χρόνου στην Κορέα. Ο ένας εξ αυτών είναι φυσικά ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ. Για μία ακόμα χρονιά ο Κολομβιανός διαγώνιος θα παίξει ξανά στην Woori Card Wibee.

Στην Κορέα θα αγωνιστεί του χρόνου και ο Λέο Άντριτς. Ο Κροάτης ο οποίος πέρασε από το ελληνικό πρωτάθλημα φορώντας τη φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης θα αγωνιστεί στην OK Savings Bank.

Διαβάστε το μεγάλο αφιέρωμα του Sport24.gr στους τελικούς της Volleyleague.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ