ΒΟΛΕΪ

Ολυμπιακός - Φοίνικας Σύρου: Η κακοκαιρία έφερε μετάθεση

LEAGUE CUP "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ" ΤΕΛΙΚΟΣ / ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
LEAGUE CUP "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ" ΤΕΛΙΚΟΣ / ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες οδήγησαν στη μετάθεση κατά μία ημέρα του δεύτερου τελικού του Λιγκ Καπ στο βόλεϊ ανδρών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Φοίνικα Σύρου.

Η κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα μας οδήγησε σε μετάθεση κατά μία ημέρα του δεύτερου τελικού του Λιγκ Καπ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Φοίνικα Σύρου. Ο αγώνας ήταν αρχικά προγραμματισμένος να γίνει το Σάββατο, όμως η αποστολή των Συριανών δεν πέταξε ποτέ από τη Σύρο.

Οι έντονοι άνεμοι οδήγησαν στην αναβολή πολλών πτήσεων από τα νησιά και έτσι αποφασίστηκε ο αγώνας να μετατεθεί κατά μία ημέρα και να διεξαχθεί την Κυριακή (27/1).Παράλληλα, άλλαξε και η ώρα έναρξης του αγώνα αφού το πρώτο σερβίς θα γίνει στις 16.30 και όχι στις 18.30 που ήταν αρχικά προγραμματισμένο να γίνει.

Την ίδια ώρα η κακοκαιρία έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα και σε άλλα πρωταθλήματα όπως αυτό του μπάσκετ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Η Ε.Σ.Α.Π. ανακοινώνει την αναβολή της διεξαγωγής του β΄τελικού Λίγκ Καπ Νίκος Σαμαράς για μία ημέρα.

Συγκεκριμένα: "Λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει τις τελευταίες ώρες τη χώρα και το απαγορευτικό στον απόπλου των πλοίων που βρίσκεται σε ισχύ από τα ξημερώματα της Παρασκευής 25/1, αλλά και τη ματαίωση των αεροπορικών πτήσεων από και προς τα νησιά των Κυκλάδων, η αποστολή της ομάδας του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου αδυνατεί να μετακινηθεί εγκαίρως από την Σύρο στον Πειραιά για τον επαναληπτικό τελικό του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς.

Κατόπιν της έκτακτης κατάστασης που δημιουργήθηκε, η ΕΣΑΠ μετά από συνεννόηση με τον υπεύθυνο του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ Α.Ε. Γιώργο Λυκουρόπουλο αποφασίστηκε η αναβολή του β΄τελικού για την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στις 16.30 στο γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη Ρέντη με τηλεοπτική μετάδοση από το ERT Play.

Ο αγώνας αρχικά είχε προγραμματιστεί στην ίδια έδρα το Σάββατο 26/1 στις 18.30 με τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ