ΒΟΛΕΪ

Φοίνικας Σύρου: Ενδιαφέρον για Πρωτοψάλτη και Πετρέα

Φοίνικας Σύρου: Ενδιαφέρον για Πρωτοψάλτη και Πετρέα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Φοίνικας Σύρου ετοιμάζει τη μεταγραφική του αντεπίθεση και έχει ψηλά στη λίστα του τόσο τον Θανάση Πρωτοψάλτη όσο και τον Γιώργο Πετρέα. Σίγουρη η παραμονή Ορφανού.

Δυναμικά μπαίνει στο μεταγραφικό παζάρι ο Φοίνικας Σύρου, ο οποίος θέλει να βάλει πλώρη για τη διεκδίκηση τίτλων. Οι Συριανοί με τη βοήθεια του βασικού χορηγού τους, την ΟΝΕΧ, θέλουν να ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα τους.

Ο Γιώργος Ορφανός θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας και στόχος του είναι να δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο.

Σε αυτό το πλαίσιο υπάρχει λίστα με Έλληνες παίκτες από το πάνω ράφι. Δύο από αυτούς είναι ο Θανάσης Πρωτοψάλτης και ο Γιώργος Πετρέας. Ο πρώτος θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και με τα δεδομένα που υπάρχουν ο Φοίνικας Σύρου μοιάζει ως η μοναδική επιλογή του.

Από την άλλη ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού περιμένει να δει τις προτάσεις που θα έχει στα χέρια του. Ο Φοίνικας Σύρου θα μπορούσε να είναι μία επιλογή για εκείνον από την στιγμή που δεν προκύψει κάτι καλύτερο από το εξωτερικό.

Ενδεικτικό για τις βλέψεις που έχουν οι Συριανοί είναι ότι υπήρξε προσέγγιση και στον Ράπτη που ακόμα δεν έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, ενώ και εκείνος περιμένει προτάσεις από το εξωτερικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ