ΒΟΛΕΪ

Δ. Ανδρεόπουλος: "Η μπάλα δεν ήταν ούτε στη γραμμή"

VOLLEY LEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
VOLLEY LEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του Παναθηναϊκός, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για την εικόνα της ομάδας του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και το διαιτητικό λάθος στο τάι μπρέικ.

Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό παρά την ήττα δήλωσε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος. Ο κόουτς των πρασινων μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και στάθηκε στην εμφάνιση των παικτών του, αλλά και στο διαιτητικό λάθος του τάι μπρέικ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα: "Με τον Ολυμπιακό δεν ξεκινάμε από την ίδια αφετηρία και δεν έχουμε τους ίδιους στόχους. Αυτό που κάνει ο Παναθηναϊκός είναι να παλεύει σε κάθε παιχνίδι και να προσπαθεί για τη νίκη. Αυτό κάναμε και σήμερα. Στις λεπτομέρειες δεν πήραμε το αποτέλεσμα. Είμαι ικανοποιημένος από όλα τα παιχνίδια που έχουμε δώσει και από την προσπάθεια που καταβάλλουν οι αθλητές μου καθημερινά".

Για την φάση στο 12-11 του τάι μπρέικ: "Δεν μπορεί να υπάρχει άνθρωπος πέρα από τον επόπτη και τους διαιτητές που να μπορεί να αμφισβητήσει ότι αυτός ήταν ένας πεντακάθαρος άσος. Η μπάλα δεν ήταν ούτε στη γραμμή. Τι να κάνουμε… Έτσι είναι αυτά…".

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού: "Μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι ο Παναθηναϊκός οργανώνεται. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που γίνεται και πιστεύω πολύ σε αυτή. Ο Παναθηναϊκός είχε πολλές ανοιχτές πληγές από το παρελθόν, οι οποίες βέβαια δεν έχουν κλείσει. Είναι όμως καλύτερα τα πράγματα και θέλουμε βήμα βήμα να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ