Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Σωτήρχος: "Ξεκινά η αυτοκρατορία του Ολυμπιακού"

Σωτήρχος: "Ξεκινά η αυτοκρατορία του Ολυμπιακού"
INTIME SPORTS

Τρισευτυχισμένος με την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στο γυναικείο βόλεϊ από τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο προπονητής της ομάδας, Τέλης Σωτήρχος, υπογραμμίζοντας πως τους το χρωστούσε ο Θεός.

Εμφανώς συγκινημένος και δικαιωμένος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ο Τέλης Σωτήρχος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, τόνισε πως οι παίκτριες του έδειξαν ολυμπιακή ψυχή και ότι πλέον ξεκινά η ερυθρόλευκη αυτοκρατορία.

"Θα ήθελα να πω πως εγώ δεν ασχολούμαι με γκόμενες. Αυτό το πρωτάθλημα μας το χρώσταγε ο Θεός από το 2008 και τώρα μας το ξεχρέωσε. Το να κερδίζεις την ΑΕΚ 3 φορές μέσα σε μια εβδομάδα είναι άθλος.

Πρόκειται για μια ιστορική ανατροπή. Συγχαρητήρια στα κορίτσια για τον ψυχισμό που έδειξαν. Το είχα πει από την αρχή ότι όλα θα κριθούν στα πλέι οφ. Τα κορίτσια έδειξαν ολυμπιακή ψυχή και τους άξιζε το πρώτο πρωτάθλημα.

Θέλω επίσης να αφιερώσω το πρωτάθλημα στην διοίκηση και στον πρόεδρο, τον κύριο Κουντούρη που πίστεψε και στήριξε την ομάδα και εμένα προσωπικά, για να φέρουμε το πρωτάθλημα στο Λιμάνι. Το αφιερώνουμε λοιπόν στην διοίκηση και στους φιλάθλους μας. Νιώθω πολύ περήφανος και χαρούμενος που πήραμε το πρώτο πρωτάθλημα. Αυτό το πρωτάθλημα ήταν η απαρχή για την αυτοκρατορία του Ολυμπιακού", ήταν τα λόγια του Τέλη Σωτήρχου.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ