ΤΕΝΙΣ

Βολές Μίλμαν κατά Indian Wells

Australia's John Millman celebrates a point win against Switzerland's Roger Federer during their third round match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Friday, Jan. 24, 2020. (AP Photo/Lee Jin-man)
Australia's John Millman celebrates a point win against Switzerland's Roger Federer during their third round match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Friday, Jan. 24, 2020. (AP Photo/Lee Jin-man) AP

Ο Τζον Μίλμαν τα έβαλε με τους διοργανωτές του BNP Paribas Open γιατί δεν σεβάστηκαν την παρουσία του εκεί και την επιθυμία του να προπονηθεί στις εγκαταστάσεις.

Ο Τζον Μίλμαν τα έβαλε με τους διοργανωτές του BNP Paribas Open, όχι γιατί ακύρωσαν το τουρνουά στο Indian Wells, αλλά γιατί δεν σεβάστηκαν την παρουσία του εκεί και την επιθυμία του να προπονηθεί στις εγκαταστάσεις.

Συγκεκριμένα, ο Αυστραλός δημοσιοποίησε ένα περιστατικό όπου, σύμφωνα με τον ίδιο, η γραμματεία που είναι υπεύθυνη για τις προπονήσεις των παικτών, του αρνήθηκε να προπονηθεί με την αιτιολογία ότι δεν είναι top τενίστας ή πρώην πρωταθλητής της διοργάνωσης.

" Αύριο ήταν προγραμματισμένο να προπονηθώ με έναν high seed, όμως ακύρωσε την προπόνηση, προφανώς γιατί δεν θα γίνει το τουρνουά. Ενημέρωσα το practice desk ότι θα κρατήσω το γήπεδο για να προπονηθώ, όμως μου απάντησαν ότι δεν μπορώ να το κάνω γιατί δεν είμαι τοπ τενίστας ή πρώην πρωταθλητής.

"Ακόμα και όταν δεν διεξάγεται το τουρνουά, υπάρχει υπεροψία εδώ...", τόνισε χαρακτηριστικά ο Μίλμαν στο twitter.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ