ΤΕΝΙΣ

US Open: Ρίχνεται στην μάχη ο Τσιτσιπάς

Greece's Stefanos Tsitsipas reacts after winning a point against Italy's Matteo Berrettini during their first round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 14, 2019. (AP Photo/Mark Schiefelbein)
Greece's Stefanos Tsitsipas reacts after winning a point against Italy's Matteo Berrettini during their first round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 14, 2019. (AP Photo/Mark Schiefelbein) AP PHOTO/MARK SCHIEFELBEIN

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκινά τις υποχρεώσεις του στο US Open, αντιμετωπίζοντας τον Αντρέϊ Ρούμπλεφ, νούμερο 43 της κατάταξης, την Τρίτη (27/8) στις 18.00 το απόγευμα

Ξεκίνημα και για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο US Open. Ο 21χρονος τενίστας αντιμετωπίζει τον συνομήλικο του, τον Ρώσο, Αντρέϊ Ρούμπλεφ νούμερο 43 της κατάταξης που βρίσκεται σε τρομερή φόρμα τον τελευταίο καιρό. Oι δυο τους έχουν αναμετρηθεί μία ακόμη φορά το 2018 στο Μιλάνο, με τον Έλληνα τενίστα, να κερδίζει με 3-2 σετ.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Τσιτσιπάς έχει υποχωρήσει στην κατάταξη ΑΤΡ και βρίσκεται στο νούμερο 8 από το νούμερο 6 που βρισκόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα και σίγουρα θέλει να μπει με το δεξί στο τουρνουά, όπως συνέβη και με τη Μαρία Σάκκαρη που κέρδισε χθες (26/8) την Καμίλα Τζιόρτζι.

Το US Open είναι το τελευταίο Grand Slam της χρονιάς και έτσι αναμένεται να καθορίσει πολλά για την παγκόσμια κατάταξη.

Photo Credits: AP Photo/Mark Schiefelbein

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ