ΤΕΝΙΣ

US Open ή Ρολάν Γκαρός: το δίλημμα των τενιστών!

Naomi Osaka, of Japan, plays Madison Keys under a closed roof during the semifinals of the U.S. Open tennis tournament, Thursday, Sept. 6, 2018, in New York. (AP Photo/Andres Kudacki)
Naomi Osaka, of Japan, plays Madison Keys under a closed roof during the semifinals of the U.S. Open tennis tournament, Thursday, Sept. 6, 2018, in New York. (AP Photo/Andres Kudacki) AP PHOTO/ANDRES KUDACKI

Ο παλαίμαχος τενίστας, Τοντ Γούντμπριτζ, πιστεύει πως κανείς εκ των τενιστών δεν θα μπορέσει να παίξει και στα δύο τουρνουά και θα πρέπει να διαλέξει σε ποιο θα πάρει μέρος.

Ο σπουδαίος παλαίμαχος τενίστας στα διπλά, Τοντ Γούντμπριτζ, θεωρεί πως οι περισσότεροι τενίστες της ATP και της WTA θα αναγκαστούν να κάνουν την επιλογή της συμμετοχής είτε στο US Open είτε στο Ρολάν Γκαρός στα τέλη του Αυγούστου!

Όλα αυτά εάν φυσικά, και αυτό είναι ένα μεγάλο αν, ο κόσμος επανέλθει σε μια κάποια κανονικότητα με την πανδημία του κορονοϊού να είναι, αυτή τη στιγμή, σε πλήρη έξαρση "θερίζοντας" τα πάντα με επίκεντρο τις ευρωπαϊκές χώρες.

"Ας πάρουμε για παράδειγμα τον Ράφα. Θα παίξει το Αμερικανικό Όπεν ή θα φυλάξει δυνάμεις για το Γαλλικό Όπεν; Γιατί να καταφέρει να πάρει και τα δύο με μια εβδομάδα διαφορά φαντάζει απίθανο.

Το US Open είναι πολύ δύσκολο γιατί επικρατούν συνθήκες ζέστης και υγρασίας ενώ το Γαλλικό Όπεν έχει τη δική του δυσκολία λόγω των αυξημένων σωματικών ικανοτήτων που απαιτούνται, ούτως ή άλλως, στο χώμα.

Οι περισσότεροι τενίστες θα επιλέξουν, πιστεύω, είτε το ένα είτε το άλλο τουρνουά. Περιμένω από τον Φέντερερ να επιλέξει το US Open και τον Ράφα το Γαλλικό Όπεν.

Ο μόνος που φαντάζει πιο πιθανός να κερδίσει και τα δύο είναι ο Τζόκοβιτς! Αλλά και πάλι χωρίς τουρνουά προετοιμασίας για το χώμα, είναι άλλες οι συνθήκες" κατέληξε ο Γούντμπριτζ.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ