ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: Τρίτος σε χρηματικά έπαθλα στο τένις μέσα στο 2019

Greece's Stefanos Tsitsipas celebrates after defeating Switzerland's Roger Federer in their fourth round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Sunday, Jan. 20, 2019. (AP Photo/Mark Schiefelbein)
Greece's Stefanos Tsitsipas celebrates after defeating Switzerland's Roger Federer in their fourth round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Sunday, Jan. 20, 2019. (AP Photo/Mark Schiefelbein) AP PHOTO/MARK SCHIEFELBEIN

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την κατάκτηση του ATP 250 της Μασσαλίας βρίσκεται στην τρίτη θέση της λίστας των εσόδων από έπαθλα στο τένις για το 2019.

Ο δεύτερος τίτλος του Στέφανου Τσιτσιπά σε τουρνουά της ATP έρχεται να προσθέσει ένα σημαντικό ποσό στα έσοδα του. Για την ακρίβεια ο Έλληνας τενίστας θα πάρει το ποσό των 110.655 ευρώ, ενώ ο δεύτερος Κουκούσκιν θα λάβει 58.280 ευρώ.

Μετά και από αυτά τα χρήματα ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα έχει βγάλει περίπου 766.000 ευρώ μέσα στο 2019 από τη συμμετοχή του στα τουρνουά που έχουν γίνει μέχρι τώρα.

Φυσικά, τα περισσότερα εξ αυτών προέρχονται από την εκπληκτική πορεία του στο Αυστραλιανό Όπεν η οποία του έδωσε 575.734 ευρώ. Με τα συγκεκριμένα έσοδα από τα έπαθλα των τουρνουά ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας του τένις για το 2019.

Πρώτος είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς με περίπου 2,6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ δεύτερος είναι ο Ραφαέλ Ναδάλ με περίπου 1,3 εκατομμύρια ευρώ.

(AP Photo/Mark Schiefelbein)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ