ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: Τεστ πρωτιάς στο UTS

Dominic Thiem of Austria, right, is congratulated by Stefanos Tsitsipas of Greece after defeating Tsitsipas in their men's singles championship match at the China Open tennis tournament in Beijing, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Mark Schiefelbein)
Dominic Thiem of Austria, right, is congratulated by Stefanos Tsitsipas of Greece after defeating Tsitsipas in their men's singles championship match at the China Open tennis tournament in Beijing, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Mark Schiefelbein) AP

Τον Ντομινίκ Τιμ θα αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής στο Ultimate Tennis Showdown.

Ο Έλληνας τενίστας είναι μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του UTS και θέλει να διατηρήσει το αήττητο σερί του, κερδίζοντας και τον κορυφαίο του τουρνουά, Ντομινίκ Τιμ. Οι δυο τενίστες θα συναντηθούν για πρώτη φορά μετά τον περυσινό μεγάλο τελικό στα ΑΤΡ Finals, με τον Στέφανο να ψάχνει την 4η σερί του νίκη στο Ultimate Tennis Showdown και τον Αυστριακό να θέλει να "σπάσει" επιτέλους το ρόδι (έχει 0-1).

Στις 23:15 ώρα Ελλάδας οι δυο τους θα τεθούν αντιμέτωποι στο κεντρικό court της Ακαδημίας Μουράτογλου, σε ένα ματς που αν μη τι άλλο έχει… πολλά να δώσει.

Στο παρελθόν οι δυο αθλητές έχουν παίξει αντίπαλοι επτά φορές, με τον Τιμ, Νο3 τενίστα στον κόσμο αυτή τη στιγμή, να έχει μια νίκη περισσότερη (4-3).

Πάντως, το μομέντουμ αυτή τη στιγμή είναι με τον Στέφανο, ο οποίος έχει περισσότερα ματς στα πόδια του στο τουρνουά, ενώ ο Αυστριακός ακόμη ψάχνει τα πατήματά του στη σκληρή επιφάνεια, μιας και έλειπε από το UTS την πρώτη εβδομάδα αγώνων.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα, ξεχωρίζει η μάχη δυο βιρτουόζων του αθλήματος. Ο Ρισάρ Γκασκέ αντιμετωπίζει τον Ντάστιν Μπράουν στις 19:30, στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι του απογευματινού προγράμματος.

Το πρόγραμμα της Κυριακής 21 Ιουνίου

Πόπιριν - Μουτέτ (17:00)

Περ - Μπερετίνι (18:15)

Μπράουν - Γκασκέ (19:30)

Φ.Λόπεζ - Γκοφάν (22:00)

Τιμ - Τσιτσιπάς (23:15)

UTS STANDINGS l OOP (+1h)

Πηγή: Tennis24

AP Photo/Mark Schiefelbein

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ