ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: Τα highlights της πορείας του στο Αυστραλιανό Όπεν

Greece's Stefanos Tsitsipas reacts during his semifinal against Spain's Rafael Nadal at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 24, 2019. (AP Photo/Andy Brownbill)
Greece's Stefanos Tsitsipas reacts during his semifinal against Spain's Rafael Nadal at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 24, 2019. (AP Photo/Andy Brownbill) AP

Οι διοργανωτές του Αυστραλιανού Όπεν ετοίμασαν ένα εντυπωσιακό βίντεο αφιέρωμα στην πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στη διοργάνωση η οποία σταμάτησε στα ημιτελικά.

Η πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στο Αυστραλιανό Όπεν κέντρισε το ενδιαφέρον όλων των φίλων του τένις σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι διοργανωτές του πρώτου Grand Slam της χρονιάς ασχολήθηκαν ενδελεχώς μαζί του και ετοίμασαν πολλά βίντεο για αυτόν.

Το τελευταίο ήρθε λίγη ώρα μετά τον αποκλεισμό του από τον Ναδάλ στα ημιτελικά του τουρνουά και περιέχει τους καλύτερους πόντους του από την αναμέτρηση του Μπερετίνι μέχρι και αυτή με τον Μπαουτίστα Αγκούτ.

Photo credits: AP Photo/Andy Brownbill

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ