ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: Προελαύνει και στο διπλό μαζί με τον Κούλχοφ

Τσιτσιπάς: Προελαύνει και στο διπλό μαζί με τον Κούλχοφ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μαζί με τον Γουέσλεϊ Κούλχοφ επικράτησαν με 2-1 σετ επί των Μπρούνο Σοάρες και Τζέιμι Μάρεϊ και προκρίθηκαν στους 8 του Μαϊάμι Όπεν.

Μία μεγάλη νίκη πέτυχαν ο Στέφανος Τσιτσιπάς μαζί με τον Γουέσλεϊ Κούλχοφ. Οι δυο τενίστες επικράτησαν με 6-3, 4-6, 10-7 επί των Μπρούνο Σοάρες και Τζέιμι Μάρεϊ και προκρίθηκαν στους 8 του Μαϊάμι Όπεν.

Ενδεικτικό της επιτυχίας του είναι το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος με τον Βρετανό ήταν το Νο2 του ταμπλό στο διπλό.

Στο πρώτο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Ολλανδός συμπαίκτης του βρέθηκαν μπροστά με 3-0 και στη συνέχεια κράτησαν το σερβίς τους και έφτασαν στην κατάκτησή του με 6-3. Στο δεύτερο σετ είχαμε μεγάλο ντέρμπι.

Ο Σοάρες με τον Μάρεϊ προηγήθηκαν με 4-4, αλλά ο Τσιτσιπάς και ο Κούλχοφ κατάφεραν να κάνουν το 4-4, αλλά τελικά οι αντίπαλοί τους πήραν το σετ με 6-4 και έτσι όλα κρίθηκαν στο super tie-break. Εκεί είχαμε και πάλι ανατροπές, όμως αυτοί που γέλασαν ήταν ο Τσιτσιπάς και ο Κούλχοφ φτάνοντας στη νίκη με 10-7.

Έτσι, στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσουν τον νικητή από τη μάχη του Τζόν Ίσνερ με τον Σαμ Κιορέι με τους Ραχίμ Ραμ και Τζο Σαλσμπουρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ