ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: "Οι Έλληνες ομογενείς μας έκαναν να νιώσουμε λες και ήμασταν στην Αθήνα"

Stefanos Tsitsipas of Greece plays a shot during his match against Switzerland's Roger Federer at the Hopman Cup in Perth, Australia, Thursday Jan. 3, 2019. (AP Photo/Trevor Collens)
Stefanos Tsitsipas of Greece plays a shot during his match against Switzerland's Roger Federer at the Hopman Cup in Perth, Australia, Thursday Jan. 3, 2019. (AP Photo/Trevor Collens) AP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έπλεξε το εγκώμιο των Ελλήνων ομογενών που βρέθηκαν στο Περθ και στήριξαν την προσπάθειά που έκανε με τη Μαρία Σάκκαρη για να επικρατήσουν των Ρότζερ Φέντερερ και Μπελίντα Μπέντιτς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη επικράτησαν με 3-4, 2-4, 3-4 στο διπλό επί των Ρότζερ Φέντερερ και Μπελίνκα Μπέντσιτς και πανηγύρισαν αγκαλιασμένοι μετά τη λήξη του ματς την επιτυχία τους.

Ο Έλληνας τενίστας στις πρώτες του δηλώσεις αφιέρωσε τη νίκη στους Έλληνες ομογενείς που βρέθηκαν στο Περθ και στήριξαν την προσπάθεια που έκανε με τη Μαρία Σάκκαρη:

"Τα καταφέραμε. Βέβαια, αν μου λέγατε πιο πριν ότι θα νικούσαμε την Ελβετία θα σας έλεγα ότι είστε ψεύτες. Να πω ευχαριστώ στον κόσμο που ήλθε εδώ, μας έκαναν να νιώσουμε λες και ήμασταν στην Αθήνα", υποστήριξε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Photo credits: AP Photo/Trevor Collens

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ