ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: Ο τελευταίος πόντος στη νίκη επί του Ναδάλ

Stefanos Tsitsipas of Greece reacts after winning Rafael Nadal of Spain during the Madrid Open tennis men's semi-final match in Madrid, Spain, Saturday, May 11, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue)
Stefanos Tsitsipas of Greece reacts after winning Rafael Nadal of Spain during the Madrid Open tennis men's semi-final match in Madrid, Spain, Saturday, May 11, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue) AP

Δείτε σε VIDEO τον τελευταίο πόντο του Στέφανου Τσιτσιπά επί του Ραφαέλ Ναδάλ στο τουρνουά της Μαδρίτης που έδωσε στον Έλληνα τενίστα την πρόκριση στον τελικό. (VIDEO)

Μετά από δυο ώρες και τριανταπέντε λεπτά ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε για πρώτη φορά στην καριέρα του να κερδίσει τον Ραφαέλ Ναδάλ με 2-1 σετ και να πάρει την πρόκριση στον τελικό του τουρνουά της Μαδρίτης που θα διεξαχθεί την Κυριακή. Εκεί όπου θα βρει απέναντι του τον Τζόκοβιτς.

Ο Τσιτσιπάς πίεσε αρκετά στον τελευταίο πόντο τον Ισπανό τενίστα και τον οδήγησε σε λάθος παίρνοντας τη νίκη για πρώτη φορά στην καριέρα του επί του Ναδάλ μετά από τρεις ήττες.

Ο Έλληνας τενίστας μάλιστα με τη νίκη αυτή ανέβηκε στην 7η θέση της Παγκόσμιας κατάταξης και αν κερδίσει και στον τελικό μπορεί να βρεθεί και στο νούμερο 6.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ