ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: "Δεν έχω ιδέα πώς τα κατάφερα"

Stefanos Tsitsipas, or Greece, returns the ball to Alexander Zverev, of Germany, during the semifinals of the Citi Open tennis tournament in Washington, Saturday, Aug. 4, 2018. Zverev defeated Tsitsipas, 6-2, 6-4, to advance to the finals. (AP Photo/Susan Walsh)
Stefanos Tsitsipas, or Greece, returns the ball to Alexander Zverev, of Germany, during the semifinals of the Citi Open tennis tournament in Washington, Saturday, Aug. 4, 2018. Zverev defeated Tsitsipas, 6-2, 6-4, to advance to the finals. (AP Photo/Susan Walsh) AP PHOTO/SUSAN WALSH

O Στέφανος Τσιτσιπάς υποστήριξε ότι "ζει το όνειρο", ύστερα από την εντυπωσιακή νίκη επί του Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης, Αλεξάντερ Ζβέρεφ στο Rogers Cup. (VIDEO)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε πίσω στο σκορ με 6-3 και 5-3 απέναντι στον Ζβέρεφ, αλλά έκανε μαγική ανατροπή, επιβλήθηκε με 2-1 σετ και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στα ημιτελικά του Rogers Cup.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Έλληνας τενίστας μίλησε στο "Tennis TV" και στάθηκε στην τρομερή πορεία του τελευταίου διαστήματος, τονίζοντας πως "ζει το όνειρό". Παράλληλα, σχολίασε την εντυπωσιακή ανατροπή που πραγματοποίησε, ενώ αναφέρθηκε και στον προσεχή αντίπαλό του, Κέβιν Άντερσον.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Κυριολεκτικά, ζω το όνειρο. Είχα μια εκπληκτική πορεία στη Βαρκελώνη και τώρα, στο Τορόντο, έχω άλλη μια εδώ. Νιώθω ευλογημένος που έχω όλους αυτούς τους ανθρώπους, την ελληνική κοινότητα, που έρχεται και με υποστηρίζει στους αγώνες μου. Είναι μια πολύ όμορφη πόλη και απολαμβάνω το χρόνο μου εδώ. Είμαι ακόμα στο τουρνουά και είμαι ενθουσιασμένος για τον ημιτελικό. Παίζω καλό τένις, έχω πολλή αυτοπεποίθηση, οπότε ας δούμε τι θα φέρει το μέλλον".

Για το πώς κατάφερε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή κόντρα στο Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης: "Δεν έχω ιδέα πως τα κατάφερα. Απλά έγινε. Έκανα τα πράγματα που έπρεπε και έπαιξα με τον σωστό τρόπο εκείνη τη στιγμή και κατάφερα να κάνω το break και να μείνω στον αγώνα. Είχε να κάνει με την αυτοπεποίθηση και με τις σωστές επιλογές σε εκείνο το συγκεκριμένο game".

Σχετικά με τον επόμενο αντίπαλό του, τον Νοτιοαφρικανό Κέβιν Άντερσον, τόνισε: "Είναι πολύ επικίνδυνος παίκτης. Έπαιξε στον τελικό του US Open πέρσι και είμαι σίγουρος πως είναι πολύ πιο επικίνδυνος σε αυτή την επιφάνεια απ' ότι στο χώμα. Πρέπει να είμαι πολύ καλά προετοιμασμένος γι' αυτόν τον αγώνα. Έχει μεγάλο σερβίς, θα είναι δύσκολο να το διαχειριστώ. Θα προσπαθήσω να βρω τον κατάλληλο τρόπο, να αναμείξω τα πράγματα λίγο και να τον μπερδέψω".

Δείτε το video:

Photo Credits: AP Photo/Susan Walsh

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τρελή ανατροπή από τον Τσιτσιπά, νίκησε και τον Ζβέρεφ
Τεράστιο άλμα του Τσιτσιπά στην Παγκόσμια κατάταξη
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ