ΤΕΝΙΣ

Το Instagram θα υποδεχθεί απόψε τον Στέφανο Τσιτσιπά

Το Instagram θα υποδεχθεί απόψε τον Στέφανο Τσιτσιπά

Μια πολύ ξεχωριστή επίσκεψη θα κάνει τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (23/8) ο Στέφανος Τσιτσιπάς, καθώς η Instagram τον κάλεσε στα γραφεία της στην Νέα Υόρκη.

Λίγο πριν μάθει τον πρώτο αντίπαλό του στο US Open (27 Αυγούστου - 9 Σεπτεμβρίου), o Στέφανος Τσιτσιπάς απολαμβάνει την Νέα Υόρκη, προπονείται σε έντονους ρυθμούς και απόψε τα μεσάνυχτα (00:30 ώρα Ελλάδας) θα έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί τα κεντρικά γραφεία του Instagram! Οι άνθρωποι της εταιρείας τον κάλεσαν και ο 20χρονος τενίστας που έχει αναρριχηθεί στο νούμερο 15 της παγκόσμιας κατάταξης μετά την ξέφρενη πορεία των τελευταίων εβδομάδων, ενημέρωσε μέσω του δικού του προφίλ πως θα κάνει και ένα LIVE για τους θαυμαστές του.

Αν και δεν είναι ξεκάθαρο από ποιον λογαριασμό θα γίνει αυτό το LIVE (του Instagram που αριθμεί 247 εκατομμύρια μέλη ή του δικού του που έχει 132.000), η πρόσκληση που δέχθηκε ο Τσιτσιπάς είναι αν μη τι άλλο τιμητική και δείχνει πόσο "μεγάλωσε" ο Έλληνας τενίστας που προπονείται στις εγκαταστάσεις του US Open και ονειρεύεται μια καλή πορεία στο τελευταίο Grand Slam της χρονιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ