ΤΕΝΙΣ

"Θηρία" στο δρόμο του Τσιτσιπά

Stefanos Tsitsipas of Greece celebrates after he won the second set against Germany's Jan-Lennard Struff during a quarter final match of the Dubai Duty Free Tennis Championship in Dubai, United Arab Emirates, Thursday, Feb. 27, 2020. (AP Photo/Kamran Jebreili)
Stefanos Tsitsipas of Greece celebrates after he won the second set against Germany's Jan-Lennard Struff during a quarter final match of the Dubai Duty Free Tennis Championship in Dubai, United Arab Emirates, Thursday, Feb. 27, 2020. (AP Photo/Kamran Jebreili) AP

Πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα Παρασκευής η κλήρωση του πρώτου ATP τουρνουά μετά την καραντίνα και η δράση είναι έτοιμη να επιστρέψει για πρώτη φορά από το τέλος Φεβρουαρίου. Θηρία στο δρόμο του Στέφανου Τσιτσιπά.

Το Western & Southern Open θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον την ερχόμενη εβδομάδα και θα αποτελέσει το μοναδικό τουρνουά προετοιμασίας για το US Open που ξεκινάει στις 31 Αυγούστου.

Η κλήρωση του κυρίως ταμπλό, δεν ήταν ιδιαίτερα ευνοϊκή για τον Στέφανο Τσιτσιπά ο οποίος θα πρέπει να παρουσιαστεί 100% συγκεντρωμένος από το πρώτο του παιχνίδι, στην προσπάθεια για τον πρώτο του ATP Masters τίτλο.

Ο 22χρονος Έλληνας έχει bye στον 1ο γύρο και περιμένει στη φάση των "32" το νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα στον Κέβιν Άντερσον και τον Κάιλ Έντμουντ. Στη συνέχεια, ο Στέφανος διασταυρώνεται με το Νο16 του ταμπλό και έναν από τους κορυφαίους server στο tour, τον Τζον Ίσνερ (ή Χουρκάτς ή Μίλμαν) σε ένα δύσκολο box γεμάτο big servers.

Εφόσον όλα πάνε καλά, στους "8" ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει το Νο6 του ταμπλό, Ματέο Μπερετίνι (ή τον 9-Ντιέγκο Σβάρτσμαν) ενώ στα ημιτελικά θα αναμετρηθεί με έναν εκ των 2-Ντόμινικ Τιμ ή 5-Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Στο κάτω μέρος του ταμπλό βρίσκεται και ο wild card, Άντι Μάρει που επιστρέφει μετά από πολύ καιρό στο tour και στον 1ο γύρο θα αναμετρηθεί με τον Φράνσις Τιαφό πριν το πιθανό ραντεβού με τον 5-Ζβέρεφ στους "32".

Στο πάνω μέρος του ταμπλό, ξεχωρίζει η παρουσία του Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος θα ξεκινήσει με τον Τόμι Πολ ή κάποιον qualifier στο 2ο γύρο.

Ο 15-Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ είναι ο πιθανός αντίπαλος του Νόλε στους "16" ενώ διασταυρώνεται με Γκοφάν ή Σαποβάλοφ στα προημιτελικά.

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, Νο3 του ταμπλό και υπερασπιστής του τίτλου στο Western & Southern Open, βρίσκεται επίσης στο πάνω μέρος του ταμπλό και όλοι ελπίζουν να επιβεβαιωθεί ο μεγάλος ημιτελικός με τον Τζόκοβιτς.

Το Νο4 του κόσμου έχει αρκετούς qualifiers στο box του ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνεται με Κατσάνοφ ή Μπαουτίστα Αγκουτ.

Τα ντέρμπι του 1ου γύρου
Σαποβάλοφ-Τσίλιτς
Στρουφ-Ντε Μινόρ
Τσόριτς-Περ
Κατσάνοφ-Μπούμπλικ
Ίσνερ-Χουρκάτς
Έντμουντ-Άντερσον
Μάρει-Τιαφό
Ντιμιτρόφ-Ουμπέρ

WESTERN & SOUTHERN OPEN DRAW| DOUBLES| OOP(-7h)

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ