ΤΕΝΙΣ

Στον δρόμο του Τσιτσιπά ο Ράονιτς

Milos Raonic, of Canada, returns a shot by Filip Krajinovic, of Serbia, during the quarterfinals at the Western & Southern Open tennis tournament Wednesday, Aug. 26, 2020, in New York. (AP Photo/Frank Franklin II)
Milos Raonic, of Canada, returns a shot by Filip Krajinovic, of Serbia, during the quarterfinals at the Western & Southern Open tennis tournament Wednesday, Aug. 26, 2020, in New York. (AP Photo/Frank Franklin II) AP PHOTO/FRANK FRANKLIN II

Ο Μίλος Ράονιτς θα βρεθεί στον δρόμο του Στέφανου Τσιτσιπά στους "4" του Western & Southern Open, ο οποίος επιβλήθηκε του Φίλιπ Κραΐνοβιτς με 2-1 σετ.

Στα ημιτελικά του Western & Southern Open όπου τον περίμενε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, προκρίθηκε ο αναγεννημένος Μίλος Ράονιτς ο οποίος εξασφάλισε το τελευταίο, χρονικά, εισιτήριο για τους "4" της Masters διοργάνωσης τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Το πρώην Νο3 και νυν Νο30 της παγκόσμιας κατάταξης, έσωσε match point του Φίλιπ Κραϊνοβιτς στη σπουδαία νίκη με ανατροπή 4-6, 7-6(2), 7-5 επί του Σέρβου και σφράγισε τον ημιτελικό της Νέας Υόρκης με τον Στέφανο Τσιτσιπά που θα γίνει την Παρασκευή, μετά την ιστορική απόφαση των διοργανωτών να αναβάλουν για μια ημέρα τους αγώνες, εξαιτίας της αστυνομικής βίας και της κοινωνικής ανισότητας που ακμάζουν στις ΗΠΑ.

Ο φορμαρισμένος Κραϊνοβιτς που στο 2ο γύρο είχε αποκλείσει το Νο2 του ταμπλό, Ντόμινικ Τιμ, είχε την τύχη στα χέρια του σερβίροντας στο 6-4, 5-4 για τη νίκη ενώ είχε και match point την ώρα που ο Ράονιτς σέρβιρε στο 4-5 του καθοριστικού σετ για να παραμείνει στο ματς.

"Σέρβιρε στο 2ο σετ για τη νίκη, είχε και match point στο 3ο σετ. Εγώ είχα κάποιες ευκαιρίες στο ξεκίνημα των δυο σετ αλλά δεν μπόρεσα να τις εκμεταλλευτώ. Έπαιζε πολύ καλά. Στάθηκα τυχερός στο τέλος και τα κατάφερα" είπε ο Ράονιτς αμέσως μετά και σίγουρα θα χάρηκε από την απόφαση των διοργανωτών να ακυρώσουν τους ημιτελικούς της Πέμπτης, αφού θα έχει μια επιπλέον ημέρα ξεκούρασης πριν το παιχνίδι με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Στη μοναδική φορά που έχουν βρεθεί αντιμέτωποι Τσιτσιπάς και Ράονιτς, ο Καναδός πρωταθλητής είχε επικρατήσει 3-0 σετ του Έλληνα τενίστα στον 3ο γύρο του Australian Open 2020.

Ο Ράονιτς που ψάχνει τον πρώτο ATP Masters 1000 τίτλο της καριέρας του, όπως και ο Στέφανος, έχει αγωνιστεί σε δύο τελικούς της σειράς, το 2014 στο Paris Masters και το 2016 στο Indian Wells Masters.

Πηγή: Tennis24

AP Photo/Frank Franklin II

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ