ΤΕΝΙΣ

Στη μάχη του τίτλου ο Νόλε, δεύτερος αγώνας για Σάκκαρη

Στη μάχη του τίτλου ο Νόλε, δεύτερος αγώνας για Σάκκαρη

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πραγματοποιεί την πολυαναμενόμενη επιστροφή του στο επίσημο tour, μετά την περιπετειώδη περίοδο της καραντίνας. Τον δεύτερο αγώνα της στο Western & Southern Open δίνει η Μαρία Σάκκαρη

Για τρίτη ημέρα συνεχίζεται τη Δευτέρα (24/8) το σπουδαίο combined τουρνουά Western & Southern Open στη Νέα Υόρκη, με τον Νόβακ Τζόκοβιτς να πραγματοποιεί την πολυαναμενόμενη επιστροφή του στο επίσημο tour, μετά την περιπετειώδη περίοδο της καραντίνας.

Ο Σέρβος που απέσυρε τη συμμετοχή του από τα διπλά, λόγω ενοχλήσεων στο λαιμό, αναμένεται να αφοσιωθεί στις υποχρεώσεις του στα μονά και το βράδυ της Δευτέρας (23:30GR) θα αντιμετωπίσει τον Ρικάρντας Μπεράνκις (Νο72 στον κόσμο), για δεύτερη φορά, μετά τη νίκη επί του Λιθουανού στο US Open 2013.

Εφόσον επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, στον 3ο γύρο ο Νόλε θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Αλιασίμ-Σάντγκρεν που αγωνίζονται στο ξεκίνημα της ημέρας (18:00GR).

Από το ανδρικό πρόγραμμα της Δευτέρας, ξεχωρίζει αναμφίβολα το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Άντι Μάρει και τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στo Grand Stand στις 21:30GR. Πρόκειται για τη δεύτερη αναμέτρηση των δύο ανδρών στο tour, με τον Σκωτσέζο να είχε επικρατήσει εύκολα στο Australian Open 2016 με 3-0 σετ του νεαρού, τότε, Γερμανού.

Ντεμπούτο και για τον υπερασπιστή του τίτλου, Ντανίλ Μεντβέντεφ που αντιμετωπίζει στις 18:00GR τον Μάρκος Γκιρόν ενώ στις 19:30 θα παίξουν Τζον Ίσνερ και Τζον Μίλμαν με το νικητή να διασταυρώνεται στον 3ο γύρο με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Τον δεύτερο αγώνα της στο Western & Southern Open, μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα απέναντι στην Κόρι Γκοφ, δίνει η Μαρία Σάκκαρη η οποία στις 21:00GR, στο Court 9, αντιμετωπίζει την 25χρονη Ουζμπέκα, Νο33 της παγκόσμιας κατάταξης, Γιούλια Πουτίντσεβα.

To σκορ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις είναι 1-1 με την Πουτίντσεβα να επικρατεί 2-0 σετ της Μαρίας στο Sydney 2016 και την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να παίρνει εκδίκηση ένα χρόνο αργότερα στη Γουχάν με ανατροπή 2-1 σετ.

Την Ολλανδέζα, Αράντχα Ρας αντιμετωπίζει η Σερίνα Γουίλιαμς θέλοντας να εκμεταλλευτεί τους πρόωρους αποκλεισμούς των δύο top seeds, Πλίσκοβα και Κένιν.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ