ΤΕΝΙΣ

Roland Garros: Όταν "ξύπνησε", δεν είχε αντίπαλο η Σερίνα

Serena Williams of the U.S. eyes the ball as she plays a shot against Kristie Ahn of the U.S. in the first round match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium in Paris, France, Monday, Sept. 28, 2020. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Serena Williams of the U.S. eyes the ball as she plays a shot against Kristie Ahn of the U.S. in the first round match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium in Paris, France, Monday, Sept. 28, 2020. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP

Η Σερίνα Γουίλιαμς ξεπέρασε ένα κακό ξεκίνημα κόντρα στην Κρίστι Αν και έπαιξε προοδευτικά ολοένα και καλύτερο τένις για να φτάσει στον 2ο γύρο του Ρολάν Γκαρός!

Τέλος καλό, όλα καλά για την Σερίνα Γουίλιαμς. Η 39χρονη Αμερικανίδα τενίστρια δεν κερδίζει πια τους πρώτους γύρους των Major με την ευκολία που το έκανε σε νεότερη ηλικία, ωστόσο, στο ντεμπούτο της στο φετινό Ρολάν Γκαρός κόντρα στην Κρίστι Αν, κατάφερε να μην μπλέξει σε μεγάλες περιπέτειες.

Μετά από ένα μέτριο ξεκίνημα στο οποίο έμεινε με break πίσω, η θρύλος του αθλήματος έπαιξε πολύ καλύτερα από το tie break του πρώτου σετ και μετά για να κερδίσει την συμπατριώτισσα της με 7-6(2), 6-0.

Η Σερίνα ήταν ασταθής στο πρώτο σετ όταν και έμεινε δις με break πίσω με την Αν, μάλιστα, να σερβίρει για το πρώτο σετ στο 5-4 αλλά εκεί, με αντανακλαστικά πρωταθλήτριας, ξεκίνησε μια δριμεία αντεπίθεση που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης.

Δυστυχώς για αυτήν, την περιμένει ένας από τους δυσκολότερους δεύτερους γύρους που θα μπορούσε να φανταστεί μιας και πέφτει πάνω στην τρομερά φορμαρισμένη Τσβετάνα Πιρόνκοβα που κάνει ένα ανεπανάληπτο comeback στο τουρ μετά από τρία χρόνια απουσίας.

Η Βουλγάρα, στο πρώτο της τουρνουά μετά το comeback της, έφτασε στα προημιτελικά του US Open πριν αποκλειστεί στα τρία σετ από την Σερίνα ενώ ξεκίνησε πολύ καλά και στο Ρολάν Γκαρός κερδίζοντας την Άντρεα Πέτκοβιτς με 6-3, 6-3.

Στο πρωινό πρόγραμμα, η Πέτρα Κβίτοβα επικράτησε με 6-3, 7-5της Οσεάν Ντοντέν ενώ και η Ελίνα Σβιτολίνα, "φρέσκια" από τον τίτλο στο Στρασβούργο, κέρδισε την με straight sets την Βαρβάρα Γκρατσέβα.

MEN’S DRAW| WOMEN’S DRAW| OOP(-1h)

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ