ΤΕΝΙΣ

Roland Garros: Εύκολη πρόκριση για την Σάκκαρη

FED CUP 2018 (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
FED CUP 2018 (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε 2-0 σετ (6-0, 6-1) την Άνα Τατισβίλι σε λιγότερο από μια ώρα αγώνα και προκρίθηκε εύκολα στον δεύτερο γύρο του Roland Garros.

Λιγότερο από μια ώρα χρειάστηκε η Μαρία Σάκκαρη για να πάρει την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Roland Garros. Η 23χρονη τενίστρια, Νο29 στην παγκόσμια κατάταξη, δεν δυσκολεύτηκε καθόλου απέναντι στην Αμερικανίδα και πέρασε πανηγυρικά στην επόμενη φάση, δικαιολογώντας τον τίτλο του φαβορί.

Η Σάκκαρη ήταν καταγιστική στο πρώτο σετ, το οποίο και κατέκτησε με 6-0, κάνοντας τρία μπρέικ στο σερβίς της αντιπάλου της και κρατώντας το δικό της με ευκολία. Στο δεύτερο, η Τατισβίλι ξεκίνησε με μπρέικ, αλλά αυτό "ξύπνησε" την Ελληνίδα τενίστρια και η απάντησή της ήταν εμφατική. Πήρε όλα τα επόμενα γκέιμ και με 6-1 έκανε το 2-0 στα σετ, συνεχίζοντας στο χωμάτινο Grand Slam.

Η πρωταθλήτριά μας τελείωσε τον αγώνα με 26 winners και 20 αβίαστα λάθη. Στον αντίποδα, 17 winners είχε η Τατισβίλι, οποία έκανε 31 αβίαστα λάθη. Δεν μπορούσε να βάλει δύσκολα στη Σάκκαρη, καθώς η διαφορά ποιότητας ήταν μεγάλη ανάμεσά τους, κάτι που φάνηκε στα 55 λεπτά που κράτησε η μεταξύ τους αναμέτρηση στη γαλλική πρωτεύουσα.

Η Σάκκαρη πέτυχε την τρίτη νίκη της στο Roland Garros, θυμίζοντας πως πέρυσι είχε φτάσει στον 3ο γύρο. Επίσης, αυτή ήταν η 12η νίκη στις 14 τελευταίες αναμετρήσεις, προερχόμενηι από μια σειρά εξαιρετικών εμφανίσεων στο χώμα. Ποιος ξεχνάει και τον τίτλο που κέρδισε στο Μαρόκο και συγκεκριμένα στο τουρνουά του Ραμπάτ.

Θυμηθείτε εδώ το LIVE του Sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ