Ρολάν Γκαρός: Έτοιμη η οροφή στο Philippe Chatrier

Η πολυαναμενόμενη προσθήκη στις εγκαταστάσεις του Ρολάν Γκαρός έγινε πραγματικότητα καθώς ολοκληρώθηκε η κατασκευή της κινητής οροφής πάνω από το κεντρικό γήπεδο του Γαλλικού Όπεν. (PICS)

Επιτέλους, μία από τις πολυαναμενόμενες προσθήκες στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του Ρολάν Γκαρός έγινε πραγματικότητα! Μιλάμε για την κινητή οροφή πάνω από το κεντρικό γήπεδο του Γαλλικού Όπεν, το Philippe Chatrier, ένα έργο που οι Γάλλοι μας είχαν υποσχεθεί ότι θα ήταν έτοιμο για τη διοργάνωση του 2020 και δεν λάθεψαν!

Η αλήθεια είναι ότι το Ρολάν Γκαρός έρχεται τελευταίο σε σχέση με τα υπόλοιπα τρία Slams στο να αποκτήσει τη δική του οροφή, τουλάχιστον στο κεντρικό κορτ και δέχτηκε δριμεία κριτική για αυτό τα τελευταία χρόνια με τις κλασικές Παρισινές βροχές του Μάη και του Ιούνη να διακόπτουν σχεδόν κάθε χρόνο τη δράση.

Το θέμα είναι ότι φέτος δεν θα δούμε τελικά το Γαλλικό Όπεν στην κανονική του ημερομηνία διεξαγωγής και μένει να φανεί αν θα απολαύσουμε τελικά τη νέα οροφή τον Σεπτέμβρη, οπότε και έχει μεταφερθεί η φετινή "πολύπαθη" έκδοση της διοργάνωσης.

 
À quoi ressemble le mythique court de ROLAND-GARROS avec son nouveau toit rétractable ? Visite guidée du Philippe-Chatrier >> bit.ly/2zWPXaO Δημοσιεύτηκε από FFT - Fédération Française de Tennis στις Παρασκευή, 22 Μαΐου 2020
 

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γαλλικό Όπεν: Διεξαγωγή με φιλάθλους ή ακύρωση  

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.