ΤΕΝΙΣ

Πανάτα: "Όλοι είναι ίδιοι, εκτός του Φέντερερ"

Former tennis player Adriano Panatta poses on the red carpet on the occasion of the screening of the movie Borg McEnroe , at the Rome Film fest, in Rome, Friday, Nov. 3, 2017. (AP Photo/Andrew Medichini)
Former tennis player Adriano Panatta poses on the red carpet on the occasion of the screening of the movie Borg McEnroe , at the Rome Film fest, in Rome, Friday, Nov. 3, 2017. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Ο παλαίμαχος Ιταλός τενίστας, Αντρέα Πανάτα, μίλησε με σκληρά λόγια για το επίπεδο του τένις σήμερα τονίζοντας πως ο μόνος που κάνει τη διαφορά είναι ο Φέντερερ.

Είναι ο καλύτερος τενίστας που έχει βγάλει το ιταλικό τένις και σίγουρα ένας από τους ανθρώπους που δεν κρύβουν τα λόγια τους. Ο Αντρέα Πανάτα μίλησε για το σύγχρονο τένις και τα σχόλια που έκανε για τους τενίστες και το θέαμα που προσφέρουν δεν ήταν και τα καλύτερα δυνατά.

Για την ακρίβεια όχι για όλους. Ο μοναδικός που ξέφυγε από τα πυρά του ήταν ο Ρότζερ Φέντερερ.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο 68χρονος σήμερα παλαίμαχος Ιταλός τενίστας και κάτοχος του τίτλου στο Ρολάν Γκαρός το 1976, όλοι οι τενίστες είναι πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο και ο μοναδικός που διαφέρει είναι ο Ελβετός.

Αναλυτικά όσα είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Ιταλία: "Δεν βλέπω πολύ συχνά τένις τον τελευταίο καιρό. Βλέπω μόνο όταν αγωνίζεται ο Φέντερερ για την ακρίβεια. Μερικές φορές τυχαίνει και βλέπω πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια, αλλά είναι λίγα αυτά. Νομίζω πως το τένις δεν είναι όσο διασκεδαστικό ήταν παλιά. Έχει γίνει πιο ήρεμο, πιο νωχελικό. Πιστεύω πως είναι σχεδόν όλοι ίδιοι αυτή την στιγμή οι τενίστες, εκτός του Ρότζερ που είναι σε άλλο επίπεδο".

Photo credits: AP Photo/Andrew Medichini

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ