Όταν ο Κύργιος ήθελε να πετύχει τον Ναδάλ στο στήθος

Έχει περάσει ένας χρόνος από το παιχνίδι του Νικ Κύργιου με τον Ράφα Ναδάλ, στο οποίο ο πρώτος επιχείρησε να χτυπήσει τον δεύτερο στο στήθος, με το μπαλάκι.

Ήταν 4 Ιουλίου του 2019, όταν ο Ράφαελ Ναδάλ κέρδισε στα τέσσερα σετ τον Νικ Κύργιο για τον 2ο γύρο του Wimbledon Championships. Περισσότερο, όμως, εντύπωση και από το ίδιο το παιχνίδι, έκαναν οι δηλώσεις του Νικ Κύργιου αμέσως μετά, όταν στη συνέντευξη τύπου παραδέχθηκε ότι ήθελε να πετύχει τον Ράφαελ Ναδάλ στο στήθος του, σε μια ανταλλαγή κοντά στο φιλέ.

"Να απολογηθώ; Για ποιο πράγμα; Έβαλα όλη μου την δύναμη για να τον πετύχω στο στήθος. Αυτό ήθελα να κάνω. Δεν με ενδιαφέρει τίποτε άλλο. Έχει πόσα Slams και πόσα λεφτά στην τράπεζα. Τι έγινε αν τον πετύχει μια δυνατή μπαλιά στο στήθος; Δεν πρόκειται να απολογηθώ για αυτό. Είναι τυχερός που έχει καλά αντανακλαστικά" είχε πει χαρακτηριστικά.

Ο Κύργιος αξίζει να σημειωθεί πως ρωτήθηκε για την συγκεκριμένη φάση, διότι δεν έκανε κάποιο νεύμα για να ζητήσει συγγνώμη από τον αντίπαλό του, αμέσως μετά τον πόντο.

 

Πηγή: Tennis24

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.