ΤΕΝΙΣ

O Βαβρίνκα στο ATP Πράγας, θετικό κρούσμα σε παίκτη

Switzerland's Stan Wawrinka clenches his fist after scoring a point against Switzerland's Roger Federer during their quarterfinal match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium in Paris, Tuesday, June 4, 2019. (AP Photo/Michel Euler)
Switzerland's Stan Wawrinka clenches his fist after scoring a point against Switzerland's Roger Federer during their quarterfinal match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium in Paris, Tuesday, June 4, 2019. (AP Photo/Michel Euler) AP PHOTO/MICHEL EULER

O Στάνισλας Βαβρίνκα έκανε την έκπληξη και δέχθηκε wild card των διοργανωτών του Prague Open, καταλαμβάνοντας το Νο1 του ταμπλό στο Challenger της σειράς ATP 125. Θετικό κρούσμα σε παίκτη που θα συμμετείχε στο τουρνουά.

Το ATP Challenger Tour επιστρέφει μετά από πέντε μήνες καραντίνας, με τον Στάνισλας Βαβρίνκα να κάνει την έκπληξη και να δέχεται wild card των διοργανωτών του Prague Open, καταλαμβάνοντας το Νο1 του ταμπλό στο Challenger της σειράς ATP 125.

O 35χρονος Ελβετός είναι από τους πρώτους τοπ τενίστες που επιστρέφουν στο επαγγελματικό tour και σίγουρα η παρουσία του στην Πράγα, ανεβάζει κατά πολύ το πρεστίζ της διοργάνωσης.

Ουσιαστικά, πρόκειται για την έναρξη της προετοιμασίας του Stan the Man ενόψει του Γαλλικού Όπεν καθώς ο Βαβρίνκα επέλεξε να μην ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη για το US Open, προτιμώντας την χωμάτινη περίοδο στα ευρωπαϊκά courts.

Γίρι Βέσελι, Πιερ Χιουζ Ερμπέ και Φίλιπ Κολσράιμπερ συμμετέχουν επίσης στο τουρνουά.

Θετικό κρούσμα στην Πράγα

Η ATP ανακοίνωσε το Σάββατο (15/08) ότι βρέθηκε θετικό κρούσμα κορονοϊού σε παίκτη που πρόκειται να αγωνιζόταν στο τουρνουά.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο της διοργάνωσης, όλοι οι τενίστες πραγματοποίησαν τεστ κορονοϊού και ένας αθλητής βρέθηκε θετικός.

"Σύμφωνα με τα πρωτόκολλα της ATP και του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Τσεχίας, ο παίκτης μπήκε σε καραντίνα. Ο αθλητής θα βρίσκεται σπίτι του καθώς είναι ντόπιος. Έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία της ιχνηλάτησης για όσους ηρθαν σε επαφή μαζί του. Ο αθλητης δεν είχε απευθείας πρόκριση στο κυρίως ή το προκριματικό ταμπλό" ανέφερε η ανακοίνωση της ATP.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ