ΤΕΝΙΣ

Ο σπουδαίος Κορέτσα παρηγόρησε τον Τσιτσιπά

Former Spanish tennis player Alex Corretja, left, consoles Greece's Stefanos Tsitsipas after he lost the final of the Madrid Open tennis tournament against Serbia's Novak Djokovic in Madrid, Spain, Sunday, May 12, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue)
Former Spanish tennis player Alex Corretja, left, consoles Greece's Stefanos Tsitsipas after he lost the final of the Madrid Open tennis tournament against Serbia's Novak Djokovic in Madrid, Spain, Sunday, May 12, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue) AP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν εμφανώς απογοητευμένος από την ήττα του στον τελικό της Μαδρίτης και ο Άλεξ Κορέτσα έσπευσε να τον παρηγορήσει.

Μία ήττα, ακόμα και όταν παίζεις απέναντι σε έναν σπουδαίο τενίστα όπως είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι πάντα επώδυνη. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν εμφανώς απογοητευμένος μετά το τέλος του τελικού της Μαδρίτης και αυτό έγινε αμέσως αντιληπτό από όσους ήταν στο γήπεδο.

Την ώρα που υπήρχε αναμονή για το τελετουργικό της απονομής, ο Έλληνας τενίστας είχε καθίσει στον πάγκο του με σκυμμένο το κεφάλι.

Τότε έσπευσε κοντά του ένας από τους πιο σημαντικούς τενίστες που έχει βγάλει το τένις της Ισπανίας. Ο λόγος για τον Άλεξ Κορέτσα ο οποίος είχε φτάσει μέχρι το Νο2 της Παγκόσμιας κατάταξης το 1998, ενώ έφτασε δύο φορές μέχρι τον τελικό του Ρολάν Γκαρός (1998, 2001).

Πλέον ο Κορέτσα είναι σχολιαστής για την ισπανική τηλεόραση και έτσι έσπευσε δίπλα στον Στέφανο Τσιτσιπά για να τον παρηγορήσει μετά τον χαμένο τελικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ