ΤΕΝΙΣ

Νέος χορηγός ρακέτας για τον Πουίγ

Lucas Pouille, of France, returns a shot to Philipp Kohlschreiber, of Germany, during the first round of the US Open tennis tournament Monday, Aug. 26, 2019, in New York. (AP Photo/Michael Owens)
Lucas Pouille, of France, returns a shot to Philipp Kohlschreiber, of Germany, during the first round of the US Open tennis tournament Monday, Aug. 26, 2019, in New York. (AP Photo/Michael Owens) AP PHOTO/MICHAEL OWENS

Mετά από χρόνια συνεργασίας με την Prince, ο Λούκας Πουίγ ήρθε σε συμφωνία με τη Babolat και υπέγραψε συμβόλαιο με τη Γαλλική εταιρία, με την οποία θέλει να ολοκληρώσει και την καριέρα του.

Ο Λούκας Πουίγ, πρώην Νο10 και νυν Νο58 της παγκόσμιας κατάταξης, θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του και αυτή η ανανέωση ελπίζει να τον βοηθήσει αγωνιστικά και ψυχολογικά, προσπαθώντας να επιστρέψει από σοβαρό τραυματισμό στον αγκώνα.

Πέρυσι, ο Πουίγ είχε φτάσει μέχρι τους "4" του Australian Open 2019 όμως φέτος δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στη Μελβούρνη λόγω του προβλήματος στο χέρι, με αποτέλεσμα να χάσει αρκετές θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη.

Η επιστροφή του Γάλλου στο ATP Tour, αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Indian Wells Masters που θα είναι και το πρώτο του τουρνουά μέσα στη σεζόν.

Ο Πουίγ αποφάσισε να αγωνιστεί με μια από τις πιο εμβληματικές ρακέτες της αγοράς, την Pure Drive την οποία πρωτολάνσαρε ο Κάρλος Μόγια και μαζί της κατέκτησε τον τίτλο στο Γαλλικό Όπεν το 1998. Αυτή ήταν και η ρακέτα με την οποία ξεκίνησε στα πρώτα του τενιστικά βήματα και ο Ράφαελ Ναδάλ.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ