Ναβρατίλοβα για Σερίνα Γουίλιαμς: "Ο χρόνος δεν είναι στο πλευρό της"

Η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα υποστήριξε πως η Σερίνα Γουίλιαμς έχει ως βασικό αντίπαλο την... ηλικία της, στον δρόμο για τον 24ο τίτλο της σε Grand Slam.

H Mαρτίνα Ναβρατίλοβα θεωρεί ότι το έργο της Σερίνα Γουίλιαμς για να κατακτήσει τον 24ο Grand Slam τίτλο της καριέρας της, που διαρκώς της διαφεύγει, αρχίζει να γίνεται εξαιρετικά δύσκολο. Η κάτοχος 18 Major στα μονά η οποία αποσύρθηκε επίσημα σε ηλικία 50(!) ετών από το επαγγελματικό τένις, πιστεύει ακόμα στο πάθος και στις δυνατότητες της Σερίνα αλλά ο παράγοντας χρόνος είναι αδυσώπητος.

"Ο χρόνος δεν είναι με το μέρος της. Σίγουρα, το σώμα της ξεκουράζεται αυτήν την περίοδο αλλά συνεχίζει να μεγαλώνει ηλικιακά ακόμα και αν ξεκουράζεται. Αλλά και σε πνευματικό επίπεδο, είναι τρομερά δύσκολο να κρατήσει το κίνητρο της και της ρουτίνες για πρωταθλητισμό. Ξέρω ότι έχει μέσα της τεράστιο πάθος ειδικά για να φτάσει αυτό το ρεκόρ των 24 Slam. Το κυνηγάει πολύ καιρό για να το παρατήσει τώρα" ανέφερε η Ναβρατίλοβα.

Πάντως, η ίδια η Ναβρατίλοβα έδειξε τον δρόμο ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός κατακτώντας Grand Slam στα μικτά διπλά σε ηλικία 47 ετών!

Πηγή: Tennis24

AP Photo/Wilfredo Lee

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.