ΤΕΝΙΣ

Ναδάλ: "Η νέα γενιά θα μας αντικαταστήσει"

Spain's Rafael Nadal returns a shot against Italy's Simone Bolelli during their first round match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium in Paris, France, Tuesday, May 29, 2018. (AP Photo/Michel Euler)
Spain's Rafael Nadal returns a shot against Italy's Simone Bolelli during their first round match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium in Paris, France, Tuesday, May 29, 2018. (AP Photo/Michel Euler) AP

Ο Ισπανός τενίστας, Ραφαέλ Ναδάλ, σε συνέντευξή του ανέφερε πως σύντομα η νέα γενιά του τένις θα βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης του αθλήματος.

Ο Ραφαέλ Ναδάλ από τη Μαγιόρκα μίλησε για τα θέματα της επικαιρότητας και επικεντρώθηκε στους παίκτες της νέας γενιάς του αθλήματος, για τους οποίους πιστεύει πως θα βρίσκονται σύντομα στις κορυφαίες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης.

"Οι νέοι παίκτες που έρχονται, όπως ο Ζβέρεβ, o Σαποβάλοβ - δεν θα τους ονομάσω όλους - θα είναι σύντομα στις κορυφαίες θέσεις. Πιστεύω πως είναι ξεχωριστοί και πως σε λίγα χρόνια θα μας έχουν αντικαταστήσει. Είτε επειδή σύντομα θα είναι καλύτεροι από εμάς, είτε επειδή θα έχουμε ρίξει το επίπεδό μας, κάτι που είναι λογικό με το πέρασμα των χρόνων", δήλωσε ο Ισπανός.

Αυτή τη στιγμή, ο μοναδικός παίκτης αυτής της γενιάς που βρίσκεται στο Top 10, είναι ο Αλεξάντερ Ζβέρεβ, ο οποίος στα 21 του χρόνια βρίσκεται στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης. Ο επίσης 21χρονος, Μπόρνα Τσόριτς, είναι στο Νο21 του κόσμου, ο 19χρονος, Ντένις Σαποβάλοβ, στο Νο27 και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, βρίσκεται στο Νο32 του κόσμου.

AP Photo/Michel Euler

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ