ΤΕΝΙΣ

Mutua Madrid Open: Η Σάκκαρη ηττήθηκε από την Σουάρεθ Ναβάρο

Danielle Collins, of the United States, returns to Maria Sakkari, of Greece, during the semifinals of the Mubadala Silicon Valley Classic tennis tournament in San Jose, Calif., Saturday, August 4, 2018. Sakkari won 6-3, 5-7, 2-6. (AP Photo/John Hefti)
Danielle Collins, of the United States, returns to Maria Sakkari, of Greece, during the semifinals of the Mubadala Silicon Valley Classic tennis tournament in San Jose, Calif., Saturday, August 4, 2018. Sakkari won 6-3, 5-7, 2-6. (AP Photo/John Hefti) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Μόλις μια μέρα μετά τον θρίαμβό της στο Ραμπάτ, η Μαρία Σάκκαρη έπρεπε να αντιμετωπίσει την Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο στη Μαδρίτη και ηττήθηκε με 2-0 σετ.

Μόλις μια μέρα μετά τον θρίαμβό της στο Ραμπάτ, η Μαρία Σάκκαρη κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο στη Μαδρίτη και παρά την προσπάθειά της, δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο.

Η 23χρονη Ελληνίδα τενίστρια, που κατέκτησε το πρώτο τίτλο της καριέρας της στο Μαρόκο, πάλεψε όσο άντεχε απέναντι στην Ισπανίδα, η οποία όμως ήταν ανώτερη και επικράτησε με 6-3, 6-3.

Η Σάκκαρη δεν είχε καθόλου χρόνο για να ξεκουραστεί, ταξίδεψε χθες το βράδυ (4/5) για την ισπανική πρωτεύουσα και δεν πρόλαβε καν να προπονηθεί στα γήπεδα του Caja Magica.

Στον δεύτερο γύρο του Mutua Madrid Open, η Ναβάρο θα αντιμετωπίσει τη Βικτόρια Κούζμοβα. Όσο για την πρωταθλήτριά μας, την επόμενη εβδομάδα θα αγωνιστεί στη Ρώμη, ενώ την τελευταία εβδομάδα του μήνα θα είναι στο Παρίσι για το Roland Garros.

AP Photo/Alastair Grant

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ