ΤΕΝΙΣ

Μπουσάρ: "Έκλεισε" ραντεβού με φαν της

Canada's Eugenie Bouchard celebrates winning her second round singles match against France's Caroline Garcia at the ASB Classic in Auckland, New Zealand, Wednesday, Jan. 8, 2020. (Chris Symes/Photosport via AP)
Canada's Eugenie Bouchard celebrates winning her second round singles match against France's Caroline Garcia at the ASB Classic in Auckland, New Zealand, Wednesday, Jan. 8, 2020. (Chris Symes/Photosport via AP) AP

Η Τζίνι Μπουσάρ θα βγει ραντεβού με τον fan της, Μπομπ, μετά από την γενναία δωρεά του δεύτερου κατά του κορονοϊού.

Όλα ξεκίνησαν από το Tweet της όμορφης Καναδής τενίστριας πριν λίγες ημέρες. Η Τζίνι έγραψε στα social media πως η καραντίνα θα είχε περισσότερη πλάκα αν την περνούσε με ένα αγόρι. Η sportscaster Άλι ΛαΦόρς λοιπόν, άδραξε την ευκαιρία και της πρότεινε πως θα της βρει ένα αγόρι να βγει ραντεβού κατά τη διάρκεια της καραντίνας, ανάλογα με τις δωρεές που θα έχει κατά του κορονοϊού, σε ένα Instagram Live της.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που δώρισαν χρήματα για την καταπολέμηση του ιού στη ζωντανή μετάδοση της Παρασκευής, έχοντας φυσικά στο κεφάλι τους και την ιδέα να κερδίσουν ένα ραντεβού με την Μπουσάρ.

Ο Μπομπ, λοιπόν, κέρδισε για πλάκα όλους τους αντιπάλους του, κάνοντας δωρεά 1.200$ στο Live της Καναδής αθλήτριας. Τις επόμενες ημέρες, όπως είπε η Τζίνι, θα στείλει μήνυμα στον fan της για να βγούνε παρέα ένα βράδυ.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Μπουσάρ θα βγει ραντεβού με έναν ακόλουθο της. Η πρώτη ήταν το 2018, όταν ο Τζον Γκέρκε κέρδισε ένα μεταξύ τους στοίχημα στο Twitter.

Μάλιστα, οι δυο τους κρατούν ακόμη επαφές και πριν λίγους μήνες κοινοποίησαν μαζί φωτογραφίες σε νέα έξοδό τους. Μάλλον είχε επιτυχία η πρώτη.

Πηγή: Tennis24

Chris Symes/Photosport via AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ