ΤΕΝΙΣ

Μάρτιν: "Ανίκητος στα καλύτερά του ο Τζόκοβιτς"

Serbia's Novak Djokovic celebrates after he beats Stefanos Tsitsipas of Greece in the final match of the Dubai Duty Free Tennis Championship in Dubai, United Arab Emirates, Saturday, Feb. 29, 2020. (AP Photo/Kamran Jebreili)
Serbia's Novak Djokovic celebrates after he beats Stefanos Tsitsipas of Greece in the final match of the Dubai Duty Free Tennis Championship in Dubai, United Arab Emirates, Saturday, Feb. 29, 2020. (AP Photo/Kamran Jebreili) AP PHOTO/KAMRAN JEBREILI

Το πρώην Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, Τοντ Μάρτιν, πιστεύει ότι κανένας άλλος τενίστας δεν είναι ανίκητος, όσο είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς, όταν παίζει το καλύτερό του τένις.

Ο Τοντ Μάρτιν, που αγωνίστηκε σε δύο τελικούς Grand Slam, στη Μελβούρνη (1994) και στη Νέα Υόρκη (1999) και αποτέλεσε για ένα διάστημα μεταξύ 2009-2010, μέλος της προπονητικής ομάδας του Nόβακ Τζόκοβιτς, μίλησε για τη άτυπη μάχη του Greatest of All Time που δίνουν Φέντερερ, Τζόκοβιτς και Ναδάλ.

"Ο Ρότζερ είναι ό,τι πιο ωραίο, αισθητικά, έχω δει να παίζει. Είναι ευχάριστο να τον βλέπεις να σερβίρει, να επιστρέφει, να αμύνεται ή να επιτίθεται. Ότι και να κάνει, το κάνει να φαίνεται πανέμορφο.

Για μένα, αν ο Νόβακ παίζει με αυτοπεποίθηση, είναι άνετος και σωματικά καλά, συγκεντρωμένος, είναι ανίκητος. Δεν έχω δει κάποιον πιο ανίκητο από αυτόν. Αυτός ο τύπος έχει παίξει το καλύτερο τένις, από οποιονδήποτε άλλον κατά τη γνώμη μου", είπε ο Τοντ Μάρτιν στο Τennis365.

Συνεχίζοντας να πλέκει το εγκώμιο του Νόλε, ο Αμερικανός υπογράμμισε: "Η αθλητικότητά του είναι εκτός συναγωνισμού. Οι επιστροφές του είναι ότι καλύτερο έχω δει ποτέ. Έχω δουλέψει μαζί του και ξέρω ότι όταν είναι συγκεντρωμένος, είναι δύσκολο να τον κερδίσεις πνευματικά. Μπορεί να μην είναι πάντα συγκεντρωμένος, αλλά όταν είναι, δεν χρειάζεται να παίξει τέλεια για να κερδίσει. Είναι σπουδαίος μαχητής".

Για το ίδιο θέμα, ο Ιβαν Λεντλ είπε πως οι τίτλοι Grand Slam με τους οποίους θα τελειώσουν την καριέρα τους οι Big Three, θα κρίνει κατά μεγάλο ποσοστό τον τίτλο του GOAT.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ