ΤΕΝΙΣ

Λαχτάρα με Τσιτσιπά, έσφιξε τα δόντια και συνέχισε

Greece's Stefanos Tsitsipas plays a shot against Bolivia's Hugo Dellien during their second round match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium in Paris, Wednesday, May 29, 2019. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Greece's Stefanos Tsitsipas plays a shot against Bolivia's Hugo Dellien during their second round match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium in Paris, Wednesday, May 29, 2019. (AP Photo/Pavel Golovkin) AP

Μια υπερπροσπάθεια του Στέφανου Τσιτσιπά στο τρίτο σετ του αγώνα με τον Φιλίπ Κραΐνοβιτς έκοψε την ανάσα των θεατών, με τον Έλληνα τενίστα να πονάει στο δεξί γόνατο (VIDEO).

Ήταν τα μέσα του τρίτου σετ, όταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε υπερπροσπάθεια για να κυνηγήσει μια μπαλιά του Κραΐνοβιτς και αισθάνθηκε το πόδι του να τεντώνεται περισσότερο απ' όσο συνήθως. Ο Έλληνας τενίστας πόνεσε, έσφιξε όμως τα δόντια και συνέχισε, με τον αντίπαλό του να εκμεταλλεύεται τις συγκυρίες.

Ο Τσιτσιπάς φάνηκε να αντιμετωπίζει μια υπερέκταση στο δεξί γόνατο, χωρίς ωστόσο να είναι ακόμη ξεκάθαρο το πρόβλημά του. Από τη στιγμή που συνέχισε να παίζει, οι σκέψεις βγήκαν από το μυαλό του και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί τις αμέσως επόμενες ώρες.

Το ματς που διακόπηκε στο τρίτο σετ (5-5) με τον Τσιτσιπά μπροστά με 2-0 σετ, θα συνεχιστεί το μεσημέρι του Σαββάτου (31/5) καθώς στο Παρίσι είχε αρχίσει να νυχτώνει.

Δείτε τη φάση με τον τραυματισμό του Έλληνα τενίστα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ