ΤΕΝΙΣ

Κύργιος: "Σπατάλη χρημάτων να πάρω προπονητή"

Australia's Nick Kyrgios carries a towel between his teeth during an opening-round match against France's Ugo Humbert at the Mexican Open tennis tournament in Acapulco, Mexico, Tuesday, Feb. 25, 2020. Kyrgios retired from the match following the first set. (AP Photo/Rebecca Blackwell)
Australia's Nick Kyrgios carries a towel between his teeth during an opening-round match against France's Ugo Humbert at the Mexican Open tennis tournament in Acapulco, Mexico, Tuesday, Feb. 25, 2020. Kyrgios retired from the match following the first set. (AP Photo/Rebecca Blackwell) AP PHOTO/REBECCA BLACKWELL

Ο Νικ Κύργιος συμμετείχε σε podcast με τον Έλιοτ Λόνι κι έδωσε νέα ατάκα - φωτιά, αυτή τη φορά για την χρησιμότητα του προπονητή στην εξέλιξή του.

Ένα podcast με τον Νικ Κύργιο δεν γίνεται να μην έχει ενδιαφέρον καθώς ο 25χρονος Αυστραλός βρίσκει πάντα τον τρόπο να μαγνητίσει τα βλέμματα με την "ωμότητα" με την οποία περιγράφει καταστάσεις που αφορούν τον ίδιο.

Σε ένα 45λεπτο podcast που έκανε μαζί με τον Έλιοτ Λόνι, ο Νικ μίλησε μεταξύ άλλων για το θέμα "προπονητής" εκφράζοντας την άποψη ότι, για αυτόν, είναι σπατάλη χρημάτων ενώ ξεκαθάρισε πως η καριέρα του είναι, ούτως ή άλλως, "χαμένη"(!) και δεν έχει στόχο να κερδίσει κάποιο Slam!

"Προσωπικά, το να προσλάβω έναν προπονητή είναι σπατάλη χρημάτων για μένα. Πιστεύω γενικά ότι πληρώνονται παραπάνω απ'όσο αξίζουν. Ούτως ή άλλως, δεν έχω στόχο να κερδίσω Slam. Θέλω απλά να βγαίνω εκεί έξω, να κάνω τα δικά μου και να απολαύσω το παιχνίδι. Το να προσλάβω τον προπονητή είναι ανώφελο και θα σπαταλούσα τον χρόνο τους".

"Δεν νομίζω ότι υπάρχει προπονητής έτοιμος να με "αντέξει" και μια ενδεχόμενη συνεργασία θα ήταν "εφιάλτης". Όπως είναι η καριέρα μου τώρα, είναι ήδη χαμένη για να πάρω έναν προπονητή. Έχω ήδη συνηθίσει να παίζω με έναν τρόπο και δεν μου αρέσει να μου δίνουν συμβουλές, για να είμαι ειλικρινής".

"Το σώμα μου δεν αντέχει να παίξει σε επτά αγώνες Slam που θα κρατούσαν πάνω από τρεις ώρες ο καθένας. Κάθε φορά που τελειώνω ένα ματς, θέλω να πιω μπίρες, να χαλαρώσω. Νομίζω ότι έχουμε πάρε το άθλημα πολύ "στα σοβαρά". Όταν ήμουν 14-15 μου μίλαγαν άσχημα οι προπονητές, ότι πρέπει να χάσω κιλά αλλιώς δεν θα έπαιζα τένις. Με πλήγωσαν αλλά τους απέδειξα ότι έκαναν λάθος" ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Νικ.

Πηγή: Tennis24

AP Photo/Rebecca Blackwell

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ