ΤΕΝΙΣ

Ξέσπασμα Κύργιου κατά Adria Tour και Ιβανίσεβιτς

Australia's Nick Kyrgios reacts during his fourth round singles match against Spain's Rafael Nadal at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 27, 2020. (AP Photo/Andy Brownbill)
Australia's Nick Kyrgios reacts during his fourth round singles match against Spain's Rafael Nadal at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 27, 2020. (AP Photo/Andy Brownbill) AP PHOTO/ANDY BROWNBILL

Ο Νικ Κύργιος “ξεσπάθωσε” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έκανε επίθεση σε όσους αγωνίστηκαν στο Adria Tour θέτοντας τον εαυτό τους και πολύ ακόμη κόσμο, σε κίνδυνο.

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας, Νικ Κύργιος δεν αφήνει να πέσει κάτω τίποτα στα social media και προφανώς πήρε θέση για τις καταιγιστικές εξελίξεις με την εύρεση τεσσάρων θετικών κρουσμάτων κορονοϊού κατά τη διάρκεια του Adria Tour στην Κροατία.

Ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφμαζί με τον προπονητή του, ο Μπόρνα Τσόριτςκαι ο φυσιοθεραπευτής του Νόβακ Τζόκοβιτς βρέθηκαν θετικοί στον Covid 19, με αποτέλεσμα η διοργάνωση στο Ζαντάρ να φτάσει σε πρόωρο τέλος.

Ο Κύργιος σχολίασε τις εξελίξεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter και χαρακτήρισε βλακώδεις τις αποφάσεις όλων αυτών που αποφάσισαν να παίξουν στο τουρνουά επίδειξης.

Ενώ, ειρωνεύτηκε τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς για την στάση που κράτησε όταν ανακοίνωνε στον κόσμο που βρισκόταν στο γήπεδο και περίμενε τον τελικό,πως το τουρνουά δεν θα συνεχιστεί.

Αρχικά έγραψε για το τουρνουά: “Βλακώδης απόφαση να παίξει κανείς σε αυτό το τουρνουά ‘επίδειξης’. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση σε όσους βρέθηκαν θετικοί στον Covid 19. Πάντως, αυτά γίνονται όταν παραβλέπεις όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ”.

Στη συνέχεια, ειρωνεύτηκε τον Ιβανίσεβιτς: “Συγχαρητήρια. Τι ηγέτης”.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ