ΤΕΝΙΣ

Κορονοϊός: Ακυρώθηκε το Rogers Cup στο Μόντρεαλ

United States' CoCo Vandeweghe, left, taks to her teammate Shelby Rogers, right, before serving a ball to Belarus' Aliaksandra Sasnovich and Aryna Sabalenka during the Fed Cup final match between Belarus and USA, in Minsk, Belarus, Sunday, Nov.12, 2017. (AP Photo/Sergei Grits)
United States' CoCo Vandeweghe, left, taks to her teammate Shelby Rogers, right, before serving a ball to Belarus' Aliaksandra Sasnovich and Aryna Sabalenka during the Fed Cup final match between Belarus and USA, in Minsk, Belarus, Sunday, Nov.12, 2017. (AP Photo/Sergei Grits) AP

Η γυναικεία έκδοση του τουρνουά Rogers Cup που θα διεξαγόταν φέτος στο Μόντρεαλ ακυρώθηκε και στέλνει το μήνυμα ότι θα αργήσουμε να δούμε τένις ακόμα και μετά τα μέσα Ιουλίου.

Μία εξέλιξη που προμηνύει νέες ακυρώσεις διοργανώσεων είχαμε το απόγευμα του Σαββάτου. Το Rogers Cup, ένα από τα βασικά τουρνουά προετοιμασίας πριν από το Αμερικανικό Όπεν δεν θα λάβει χώρα φέτος όσον αφορά στη γυναικεία διοργάνωση που θα διεξαγόταν στο Μόντρεαλ από τις 7-16 Αυγούστου.

Ενώ η επίσημη WTA έχει αναστείλει την αγωνιστική δράση μέχρι και τις 12 Ιουλίου, βλέπουμε ότι τουρνουά ακυρώνουν από τώρα τη διεξαγωγή τους ακόμα και αν θα διεξάγονταν σε 4 μήνες από τώρα, όπως είναι το Rogers Cup.

Για την αντρική εκδοχή της διοργάνωσης, που φέτος φιλοξενείται στο Τορόντο, δεν υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη ανακοίνωση ακύρωσης, ωστόσο, φαντάζει εξωπραγματικό να πραγματοποιηθεί μετά την εξέλιξη αυτή.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: "Σε συμφωνία με τους κανονισμούς που έχει επιβάλει η κυβέρνηση του Κεμπέκ για ακύρωση όλων των αθλητικών διοργανώσεων μέχρι και τις 31 Αυγούστου, το Rogers Cup στο Μόντρεαλ δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος αλλά θα επιστρέψει στο Μόντρεαλ το 2021. Η προτεραιότητα όλων μας είναι η ασφάλεια και η υγεία και με "βαριά" καρδιά φτάσαμε σε αυτήν την απόφαση".

Με δεδομένο ότι το Μόντρεαλ και το Τορόντο φιλοξενούν εναλλάξ την αντρική και τη γυναικεία έκδοση του Rogers Cup, η είδηση ότι του χρόνου το γυναικείο τουρνουά παραμένει στο Μόντρεαλ προμηνύει ότι θα έχουμε ακύρωση και του φετινού Τορόντο που θα φιλοξενήσει τους άντρες το 2021.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ