ΤΕΝΙΣ

Καθυστερεί η επιστροφή της Αντρέσκου

Bianca Andreescu of Canada reacts as she plays against Karolina Pliskova of the Czech Republic during the WTA Finals Tennis Tournament in Shenzhen, China's Guangdong province, Wednesday, Oct. 30, 2019. (AP Photo/Andy Wong)
Bianca Andreescu of Canada reacts as she plays against Karolina Pliskova of the Czech Republic during the WTA Finals Tennis Tournament in Shenzhen, China's Guangdong province, Wednesday, Oct. 30, 2019. (AP Photo/Andy Wong) AP

Θα καθυστερήσει κι άλλο η επιστροφή της Μπιάνκα Αντρέσκου στο WTA Tour, η οποία δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το πρόβλημα τραυματισμού της.

Ούτε στο σπουδαίο ραντεβού την ερχόμενη εβδομάδα στο Ντουμπάι, θα κατάφερει να επιστρέψει η Μπιάνκα Αντρέσκου.

Η 19χρονη Καναδή που έκανε ολόκληρο τον πλανήτη να παραμιλάει με τα περσινά της επιτεύγματα, συνεχίζει να ταλαιπωρείται από το πρόβλημα τραυματισμού στο αριστερό γόνατο και δεν έχει αγωνιστεί σε κάποιο τουρνουά απ'την παρθενική της συμμετοχή στο WTA Finals, τον Οκτώβριο του 2019.

Πέρυσι, η Αντρέσκου αγωνίστηκε σε μόλις 10 τουρνουά, λόγω διαφόρων προβλημάτων τραυματισμού όμως κατάφερε να κατακτήσει τρεις σπουδαίους τίτλους με αποκορύφωμα το US Open όταν κέρδισε στα δύο σετ τη Σερίνα Γουίλιαμς στον τελικό. Η χαρισματική τενίστρια θριάμβευσε επίσης στο BNP Paribas Open (Premier Mandatory) και στο Rogers Cup (Premier 5) της πατρίδας της.

Η τρελή, αυτή, κούρσα, την έφερε στο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης, με αποτέλεσμα να προκριθεί στο WTA Finals 2019, εκεί όπου έδωσε μόλις δύο αγώνες αφού τραυματίστηκε και εγκατέλειψε. Έκτοτε, δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί στο WTA Tour.

Έτσι, με δεδομένο ότι δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατο, η Αντρέσκου απέσυρε τη συμμετοχή της κι από το Dubai Tennis Championships που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα στην κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (17-22 Φεβρουαρίου).

Λογικά δεν θα προλάβει ούτε το Qatar Open την αμέσως επόμενη εβδομάδα (23-29/02) και ενδεχομένως να τη δούμε ξανά στο Indian Wells όπου θα κληθεί να υπερασπιστεί τον τίτλο της στο σπουδαίο τουρνουά BNP Paribas Open.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ