ΤΕΝΙΣ

Ηττήθηκαν οι Τζόκοβιτς/Φέντερερ στο διπλό του Laver Cup!

Ηττήθηκαν οι Τζόκοβιτς/Φέντερερ στο διπλό του Laver Cup!

Η συνύπαρξη του Νόβακ Τζόκοβιτς και του Ρότζερ Φέντερερ στο διπλό του Laver Cup, δεν είχε θετική κατάληξη, καθώς ηττήθηκαν από τον Νοτιοαφρικανό, Κέβιν Αντερσον και τον Αμερικανό, Τζακ Σοκ, με 6-7, 6-3, 10-6. (VIDEO)

Η συνύπαρξη του Νόβακ Τζόκοβιτς και του Ρότζερ Φέντερερ στο διπλό του Laver Cup, δεν είχε θετική κατάληξη. Μπορεί μαζί να έχουν κατακτήσει μαζί 34 τουρνουά Grand Slam, εντούτοις ηττήθηκαν από τον Νοτιοαφρικανό, Κέβιν Αντερσον και τον Αμερικανό, Τζακ Σοκ, με 6-7, 6-3, 10-6.

Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν, πήραν το πρώτο σετ με 7-6, αλλά οι εκπρόσωποι του υπόλοιπου πλανήτη, αντέδρασαν και αφού ισοφάρισαν (6-3), επικράτησαν και στο τρίτο σετ που στην συγκεκριμένη διοργάνωση, κρίνεται στους δέκα πόντους.

Το Laver Cup στο Λος Αντζελες, είναι ένα τουρνουά στο οποίο συμμετέχουν η ομάδα της Ευρώπης και η ομάδα του υπόλοιπου κόσμου. Η Ευρώπη προηγείται με 3-1, ενώ το τουρνουά ολοκληρώνεται όταν μία ομάδα συμπληρώσει 13 νίκες. Στην περυσινή διοργάνωση, οι επίλεκτοι από την Ευρώπη, επικράτησαν με 15-9.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ