ΤΕΝΙΣ

Η προπόνηση των Τζόκοβιτς - Ντιμιτρόφ για το Adria Tour

Novak Djokovic, of Serbia, returns to Stan Wawrinka, of Switzerland, during the fourth round of the U.S. Open tennis championships, Sunday, Sept. 1, 2019, in New York. (AP Photo/Eduardo Munoz Alvarez)
Novak Djokovic, of Serbia, returns to Stan Wawrinka, of Switzerland, during the fourth round of the U.S. Open tennis championships, Sunday, Sept. 1, 2019, in New York. (AP Photo/Eduardo Munoz Alvarez) AP PHOTO/EDUARDO MUNOZ ALVAREZ

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ προπονήθηκαν μαζί, εν όψει της έναρξης του Adria Tour.

Αφού τον υποδέχθηκε ο ίδιος στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου, ο Νόβακ Τζόκοβιτς είχε τη δυνατότητα να προπονηθεί με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ το απόγευμα της Τετάρτης, ενόψει της έναρξης του Adria Tour αυτό το Σαββατοκύριακο στην πρωτεύουσα της Σερβίας. Αρκετός κόσμος συγκεντρώθηκε στο Novak Tennis Center όπου προπονήθηκαν οι δύο αστέρες του παγκοσμίου τένις και εκεί όπου θα διεξαχθεί η πρώτη φάση του Αδριατικού τουρ.

Η κλήρωση της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (12/06) ενώ θα γίνουν και μερικά φιλικά ματς με τη συμμετοχή των Τζόκοβιτς, Γιάνκοβιτς, Ζίμονσιτς και Ντανίλοβιτς. Το φορμάτ των αγώνων του Adria Tour θα είναι στα δύο νικηφόρα μίνι σετ (στα 4 games με tie break στο 3-3).

Την Τετάρτη, τις εγκαταστάσεις του Novak Tennis Center επισκέφτηκε και ο Υπουργός αθλητισμού της Σερβίας, Βάνια Ουντόβιτσιτς για να επιθεωρήσει την εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων λόγω κορονοϊού.

Πηγή: Tennis24

AP Photo/Eduardo Munoz Alvarez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ