Η απολογητική ανακοίνωση της ομοσπονδίας της Κροατίας

Η ομοσπονδία της Κροατίας έβγαλε απολογητική ανακοίνωση για το Adria Tour και τη φάση των αγώνων που έγιναν στο Ζαντάρ.

Δια στόματος του αντιπροέδρου της Κροατικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και προέδρου της επιτροπής του Adria Tour για τη φάση των αγώνων στη Ζαντάρ της Κροατίας, Νέβεν Νάκιτς, επισημάνθηκε ότι όλοι όσοι εμπλέκονται στη διοργάνωση αυτή, είχαν τις καλύτερες προθέσεις και σκοπός των αγώνων ήταν να προωθήσουν το τένις, προσδίδοντας έναν φιλανθρωπικό χαρακτήρα στη διοργάνωση.

"Όλοι όσοι δούλεψαν στη διοργάνωση, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Ξεκινήσαμε το πρότζεκτ με τις καλύτερες προθέσεις και αγνή καρδιά. Κανένας μας δεν γνώριζε τι θα γινόταν. Κάναμε τα πάντα σύμφωνα με το πρωτόκολλο και σύμφωνα με τις υποδείξεις των επιδημιολόγων. Δυστυχώς, δεν μπορούσαμε να προβλέψουμε αυτό που έγινε. Λυπούμαστε βαθύτατα για όσους προσβλήθηκαν από τον ιό.

Ο κορονοϊός είναι απρόβλεπτος και μόνο όταν είμαστε ενωμένοι και με τη βοήθεια του Θεού μπορούμε να το παλέψουμε. Ίσως πρέπει να μάθουμε να ζούμε μαζί του. Ελπίζω να βγούμε όλοι καλύτεροι άνθρωποι μετά από αυτό και να μην δείχνουμε πάντα το δάχτυλο ο ένας στον άλλον" ανέφερε ο Νάκιτς και συνέχισε.

"Η Ομοσπονδία της Κροατίας θα συνεχίσει την προώθηση του τένις και θα ασχοληθεί και με άλλα projects όπως αυτό για να προωθήσει την Κροατία ως τουριστικό προορισμό. Ζητάμε την κατανόησή σας αν έγιναν λάθη από την πλευρά των διοργανωτών και απολογούμαστε γι'αυτά. Ευχαριστούμε το κοινό που μας τίμησε και για την κατανόησή του γιατί όταν έχουμε να κάνουμε με έναν τέτοιον ιό, μπορεί να εμφανιστεί οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Ας είμαστε προσεκτικοί και υπεύθυνοι".

 

Πηγή: Tennis24

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.