ΤΕΝΙΣ

Η 39χρονη Πάτι Σνάιντερ προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό του US Open!

Patty Schnyder of Swiss returns the ball to Serbia's Ana Ivanovic during the second day of the Emirates Dubai WTA Tennis Championships in Dubai, United Arab Emirates Tuesday, Feb.15, 2011.(AP Photo/Nousha Salimi)
Patty Schnyder of Swiss returns the ball to Serbia's Ana Ivanovic during the second day of the Emirates Dubai WTA Tennis Championships in Dubai, United Arab Emirates Tuesday, Feb.15, 2011.(AP Photo/Nousha Salimi) ASSOCIATED PRESS

Και όμως, η Πάτι Σνάιντερ συνεχίζει να παίζει τένις σε καλό επίπεδο και 20 χρόνια μετά τον πρώτο προημιτελικό της στο US Open, θα βρίσκεται ξανά στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά!

Σε λίγες εβδομάδες θα γίνει 40 ετών, όμως η καρδιά της το λέει ακόμη. Η Πάτι Σνάιντερ, μια τενίστρια που έφτασε μέχρι το νούμερο 7 της παγκόσμιας κατάταξης, έκανε ντεμπούτο σε Grand Slam το 1998 και μπήκε στην κορυφαία δεκάδα δύο χρόνια αργότερα, συνεχίζει να παλεύει στα κορτ και το βράδυ της Παρασκευής (24/8) "επιβίωσε" στα προκριματικά του US Open για να βρεθεί στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά!

Η Ελβετίδα αθλήτρια που έχει κερδίσει 11 τίτλους στην καριέρας της και έχει κερδίσει της Λίντσεϊ Ντέιβενμπορτ, Σερένα Γουίλιαμς, Τζένιφερ Καπριάτι, Μαρτίνα Χίνγκις, επικράτησε της 24χρονις Τζέσικα Πεγκούλα (νούμερο 247 στην παγκόσμια κατάταξη) με 2-0 σετ (6-3, 6-2) και μετά από τρεις προκριματικούς γύρους, κέρδισε τη συμμετοχή της στον πρώτο γύρο του US Open που ξεκινά στις 27 Αυγούστου. Η Σνάιντερ έχει φτάσει δύο φορές μέχρι τα προημιτελικά του τουρνουά, το 1998 και το 2008, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο 187 της παγκόσμιας κατάταξης.

Η πρόκρισή της στο κυρίως ταμπλό είναι η πρωτη από το 2011 κι έπειτα, ενώ με τη συμμετοχή της στον πρώτο γύρο θα εισπράξει 54.000, τα διπλάσια από αυτά που εχει κερδίσει στη διάρκεια του 2018!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ