ΤΕΝΙΣ

Φέντερερ: "Προγραμματίζει" ακόμη και τον τραυματισμό του

Roger Federer in action during the exhibition tennis match against Rafael Nadal held at the Cape Town Stadium in Cape Town, South Africa, Friday Feb. 7, 2020. (AP Photo/Halden Krog)
Roger Federer in action during the exhibition tennis match against Rafael Nadal held at the Cape Town Stadium in Cape Town, South Africa, Friday Feb. 7, 2020. (AP Photo/Halden Krog) AP PHOTO/HALDEN KROG

Ο παλαίμαχος τενίστας Μάρντι Φις περιέγραψε απόλυτα εύστοχα την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή με την απουσία του Ρότζερ Φέντερερ από το τουρ λόγω τραυματισμού αλλά και το γεγονός ότι ουσιαστικά δεν υπάρχει τουρ αυτήν την περίοδο!

Θυμίζουμε ότι ο θρύλος του αθλήματος, Ρότζερ Φέντερερ, θα είναι σίγουρα εκτός δράσης μέχρι και το τουρνουά του Χάλε στα μέσα του Ιουνίου, ωστόσο, ειλικρινά δεν γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή αν θα γίνει κάποιο άλλο τουρνουά μέχρι τότε ή ακόμα και μετά από αυτήν την ημερομηνία!

Ουσιαστικά, ο "Βασιλιάς" έχει χάσει μόνο το τουρνουά του Ντουμπάι στο οποίο υπερασπιζόταν τον τίτλο και είναι και το τελευταίο χρονικά τουρνουά στο οποίο απολαύσαμε αγωνιστική δράση.

Έκτοτε, όλα είναι "στον πάγο" ελέω κορονοϊού με τον Ελβετό να μην έχει χάσει απολύτως τίποτα προχωρώντας παράλληλα τη φάση της αποθεραπείας του που είναι ακόμα στην αρχή της.

Σίγουρα, με έναν από τους μεγάλους του στόχους να είναι η τελευταία συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Φεντ δε θέλει σε καμία περίπτωση να συμβεί ακύρωση των Αγώνων στο Τόκιο που θα σημάνει και το τέλος της ευκαιρίας του να συμμετάσχει για ύστατη φορά στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού!

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ