ΤΕΝΙΣ

Φέντερερ για Τσιτσιπά: "Τον βλέπω να είναι ψηλά για πολύ καιρό"

Switzerland's Roger Federer answers questions at a press conference following his fourth round loss to Greece's Stefanos Tsitsipas at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Sunday, Jan. 20, 2019. (AP Photo/Aaron Favila)
Switzerland's Roger Federer answers questions at a press conference following his fourth round loss to Greece's Stefanos Tsitsipas at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Sunday, Jan. 20, 2019. (AP Photo/Aaron Favila) AP

Ο Ρότζερ Φέντερερ παραδέχτηκε ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν ανώτερος στον αγώνα και νίκησε δίκαια, ενώ τόνισε ακόμα πως τον βλέπει να είναι ψηλά για πολύ καιρό ακόμα.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Στέφανο Τσιτσιπά και την ήττα του με 3-1 σετ για τους "16" του Australian Open, ο Ρότζερ Φέντερερ παραδέχτηκε ότι ο Έλληνας τενίστας ήταν ανώτερος και νίκησε δίκαια, ενώ τόνισε ακόμα πως τον βλέπει να είναι ψηλά για πολύ καιρό ακόμα!

"Έχασα από έναν καλύτερο παίκτη, που έπαιζε καλύτερα σήμερα. Έμεινε εκεί, έδωσε στον εαυτό τις ευκαιρίες κάποια στιγμή, έμεινε ήρεμος. Αυτό δεν είναι πάντα εύκολο, ειδικά για τους μικρότερους σε ηλικία τενίστες. Μπράβο του που το κατάφερε", ανέφερε αρχικά και συνέχισε για τα κοινά τους στοιχεία:

"Eχει backhand με το ένα χέρι, ενώκι εγώ είχα παλιότερα μακριά μαλλιά. Έχει περισσότερο continental grip από τους παίκτεςτης τωρινής εποχής. Και αυτό πάει περισσότερο προς εμένα, παρά προς τον Ράφα, ας πούμε".

Συνεχίζοντας, είπε για τον Τσιτσιπά: "Έχει κάνει κααλή δουλειά εδώ και 1,5 χρόνο. Και πριν από αυτό, σίγουρα. Όμως, το να νικάς τον Τζόκοβιτς στο Τορόντο, αλλά και τους Ζβέρεφ, Άντερσον, εμένα εδώ, αυτό χρειάζεσαι για να πας στο επόμενο επίπεδο. Είναι πολύ ωραίο για αυτόν. Σίγουρα τον βλέπω να είναι ψηλά για πολύ καιρό. Ήταν μια εξαιρετική βραδιά για αυτόν".

AP Photo/Aaron Favila

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ